Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Cu Sos Pescador

Ingrediente
orice peste de carne alba sau peste albastru, ulei de masline, jumatate de lamiie, o frunza de dafin, un fir de usturoi, sare

Preparare
Pestele se taie felii sau filete in functie de marimea lui, se sareaza si se prajeste fara faina intr-o tigaie care sa nu lipeasca. Intre timp se stoarce zeama de lamiile in storcator si se pune de o parte. Pestele prajit se aseaza in platoul de servit. In uleiul unde s-a prajit pestele se pune la parajit coaja de lamiie iar dupa un min. usturoiul verde taiat betisoare impreuna cu frunza de dafin. Dupa ce si-au lasat gustul si au capatat culoare aurie se indeparteaza bucatele de coaja de lamiie si frunza de dafin, se lasa numai usturoiul. Se adauga zeama de lamiie. Se retrage imediat de pe foc cu miscari circulare si se toarna peste pestele prajit.

Durata
15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastravi Cu Bere
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Rasol De Peste Cu Legume
Crap Cu Cascaval
Plachie De Crap Cu Ceapa
Chiftelute Din Peste
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Crap Prajit
Salau In Sos De Riesling
Peste Cu Orez
Crap Cu Rosii
Pastravi La Gratar
Cod File
Zacusca De Peste
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Crap La Cuptor
Scrumbii La Cuptor
Crap Umplut Cu Orez
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
 

Top Retete Culinare