Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor

Ingrediente
Un pastrav mare sau alt peste intreg dar fara cap, o legatura mare de patrunjel verde, o legatura de marar, 3 linguri unt, 1 lingura hrean sau 1,5 linguri hrean cu smantana, piper, putin cimbru uscat putina boia sau un condiment pentru peste totul dupa p

Preparare
Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie patrunjelul si mararul tocate nu foarte fin. Se amesteca cu untul tinut la temperatura camerei si cu hreanul pe o folie mare de alumniu-asa de mare incat in final sa fie impachetat pestele in ea- se pune putin ulei si deasupra o treime din verdeturile preparate mai sus, in burta pastelui alta treime iar restul deasupra. Se mai stropeste cu zeama de lamaie si se inveleste lejer in folia de aluminiu. Se baga in cuptorul preincalzit la 2oo grade timp de 45-55 minute

Servire
Se serveste cu cartofi fierti presarati cu patrunjel verde si se poate stropi din nou cu zeama de lamaie

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Rasol De Peste Cu Legume
Salau Cu Patrunjel Verde
Merlucius Cu Rozmarin
Cod In Vas De Lut
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Saramura Dobrogeana
Salau Marinat
Saramura De Peste
Churros De Pescado
Peste Cu Sos La Cuptor
Salau Mic Pane
Crochete Din Peste
Scoici Cu Vin Alb
Pana De Somn
Peste Inabusit
File De Peste Cu Ciuperci
Saramura De Crap Aromata
Crap Grecesc
Caserola Cu Ton Si Broccoli
 

Top Retete Culinare