Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor

Ingrediente
Un pastrav mare sau alt peste intreg dar fara cap, o legatura mare de patrunjel verde, o legatura de marar, 3 linguri unt, 1 lingura hrean sau 1,5 linguri hrean cu smantana, piper, putin cimbru uscat putina boia sau un condiment pentru peste totul dupa p

Preparare
Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie patrunjelul si mararul tocate nu foarte fin. Se amesteca cu untul tinut la temperatura camerei si cu hreanul pe o folie mare de alumniu-asa de mare incat in final sa fie impachetat pestele in ea- se pune putin ulei si deasupra o treime din verdeturile preparate mai sus, in burta pastelui alta treime iar restul deasupra. Se mai stropeste cu zeama de lamaie si se inveleste lejer in folia de aluminiu. Se baga in cuptorul preincalzit la 2oo grade timp de 45-55 minute

Servire
Se serveste cu cartofi fierti presarati cu patrunjel verde si se poate stropi din nou cu zeama de lamaie

Durata
55 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Nuci
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Salau Cu Ciuperci
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
"papiote" De Cod
Plachie De Crap Cu Verdeata
Peste Cu Orez
Crap Cu Rosii
Sufleu De Peste Cu Lapte
Rasol De Peste Cu Maioneza
Crap Umplut Cu Orez
Salau Cu Sos De Lamiie
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Friptura De Peste
Scoici Cu Vin Alb
Peste Cu Spanac
Rasol De Salau Cald
Chiftelute De Salau (cod)
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Peste "a Suisse"
 

Top Retete Culinare