Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Prajit In Aluat

Ingrediente
600 gr cod, barcuta sau sebasta, 1 ou, 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, ½ pahar lapte, sare

Preparare
Pestele dezghetat se taie bucati, se sareaza si se lasa sa stea cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma se amesteca cu uleiul, se sareaza apoi se adauga, putin cite putin amestecind mereu, laptele alternind cu faina. Compozitia obtinuta trebuie sa fie ceva mai groasa ca cea de clatite si fara cocoloase. Se ia cite o bucata de peste cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat.

Servire
Se serveste presarat cu patrunjel tocat fin si felioare de lamiie

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Filets De Salau
Rasol De Peste Cu Legume
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Crap Grecesc
Cod A La French Country
Plachie De Crap Cu Ceapa
Peste Pe Legume
Saramura De Crap Picanta
Crap Umplut Cu Ciuperci
Saramura De Crap Romanesc
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Cubulete De Peste Prajit
Stiuca La Gratar
Salau Cu Sos De Lamiie
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste Cu Sos A La Grec
Peste Marinat
 

Top Retete Culinare