Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Prajit In Aluat

Ingrediente
600 gr cod, barcuta sau sebasta, 1 ou, 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, ½ pahar lapte, sare

Preparare
Pestele dezghetat se taie bucati, se sareaza si se lasa sa stea cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma se amesteca cu uleiul, se sareaza apoi se adauga, putin cite putin amestecind mereu, laptele alternind cu faina. Compozitia obtinuta trebuie sa fie ceva mai groasa ca cea de clatite si fara cocoloase. Se ia cite o bucata de peste cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat.

Servire
Se serveste presarat cu patrunjel tocat fin si felioare de lamiie

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste "a La Bonne Femme"
Scrumbii La Cuptor
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Cod A La French Country
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste Pescaresc
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Salau In Sos De Riesling
Filets De Salau
Peste Teriyaki
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Scoici Cu Vin Alb
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Peste Cu Sos De Smintina
Crap Cu Varza
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
 

Top Retete Culinare