Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Marinata De Macrou

Ingrediente
3 kg macrou,1 kg ceapa, otet, apa, sare, mirodenii - foi dafin, piper boabe, boabe mustar, ienibahar, coriandru

Preparare
Pestele congelat, se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cit otet, atita apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. Se asaza in borcan de 3 kg, un rind de ceapa si un rind de peste taiat bucati, pina se umple borcanul. Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamina. .

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Stufat De Peste
Peste La Sare
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Merlucius Cu Rozmarin
Salau Cu Ciuperci
Zacusca De Peste
Crap Umplut Cu Nuci
Crap Cu Ciuperci
Saramura De Crap
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Biban In Saramura
Snitel De Peste
Peste Cu Orez
Crap Cu Morcov
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Salau Polonez
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Tarta Cu Creveti Si Chili
Sufleu Din Peste
Saramura Dobrogeana
 

Top Retete Culinare