Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Stiuca Cu Rosii

Ingrediente
750 gr. peste, 200 gr. bulion de rosii, 100 gr. ceapa, 1 lingura unt, sare, piper, zahar

Preparare
Se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga 1/2 pahar de supa (sau apa), sare, piper, 1/2 lingurita zahar si se lasa sa dea in clocot. Dupa aceea, se scoate fileul de peste, se taie, se spala, se sterge cu un servet si se aseaza intr-o cratita. Se toarna deasupra sosul de bulion preparat. Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, 20-30 minute.

Servire
Cind se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap Cu Rosii
File De Peste Cu Ciuperci
Peste La Cuptor
Saramura De Crap
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Nisetru La Gratar
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Saramura De Crap Aromata
Rasol De Peste Cu Maioneza
Mincare De Somn Cu Rosii
Salau Polonez Rapid
Sufleu Din Peste
Peste "a Suisse"
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
File De Calcan Cu Lapte
Peste Pescaresc
Marinata De Peste
Stufat De Peste
Plachie De Peste
 

Top Retete Culinare