Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Grecesc

Ingrediente
1 kg crap, 1 ceasca ulei, patrunjel verde, 1 lamiie, 2 linguri faina, sare

Preparare
Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care bucatelele de peste se intorc din cind in cind.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Pescaresc
Crap Cu Ciuperci
Saramura De Crap Picanta
Stiuca Umpluta Fiarta
Rulouri Cu Peste
Stiuca Cu Rosii
Salau Polonez Rapid
Peste La Sare
Rasol De Peste Cu Legume
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Salau Cu Patrunjel Verde
Crap Umplut Cu Orez
Peste Cu Spanac
Pastravi Cu Migdale
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Scoici Cu Vin Alb
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Crap Grecesc
Nisetru La Gratar
Peste In Aluat Crocant
 

Top Retete Culinare