Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Grecesc

Ingrediente
1 kg crap, 1 ceasca ulei, patrunjel verde, 1 lamiie, 2 linguri faina, sare

Preparare
Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care bucatelele de peste se intorc din cind in cind.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau In Aspic
Peste Prajit In Aluat
Mincare De Somn Cu Rosii
Marinata De Peste
Crap Rasol Cu Legume
Salau Polonez
Crap Cu Menta
Peste Cu Sos De Smintina
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Peste In Aluat Crocant
Salau Cu Sos De Lamiie
Crap Umplut Cu Orez
Saramura De Crap Cu Ardei
Chiftelute Din Peste
Ardei Umpluti Cu Peste
Rasol De Peste Cu Legume
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Filets De Salau
File De Peste Cu Ciuperci
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
 

Top Retete Culinare