Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Grecesc

Ingrediente
1 kg crap, 1 ceasca ulei, patrunjel verde, 1 lamiie, 2 linguri faina, sare

Preparare
Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care bucatelele de peste se intorc din cind in cind.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau In Aspic
Manga Thai
Stiuca Cu Rosii
Crap Cu Varza
Scrumbii La Cuptor
Crap Cu Morcov
Cod File
Pastravi Cu Unt
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Peste Prajit In Aluat
Rasol De Salau Cald
Biban In Saramura
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Macrou La Gratar
Crap Prajit
Peste Cu Spanac
Plachie De Crap
Somon La Gratar
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Crap Umplut Cu Orez
 

Top Retete Culinare