Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Grecesc

Ingrediente
1 kg crap, 1 ceasca ulei, patrunjel verde, 1 lamiie, 2 linguri faina, sare

Preparare
Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care bucatelele de peste se intorc din cind in cind.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Salau Polonez Rapid
Saramura De Crap
Plachie De Crap Cu Ceapa
Friptura De Peste
Pana De Somn
Pastravi La Gratar
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Cod In Vas De Lut
Saramura Dobrogeana
Marinata De Crap
Rasol De Peste Cu Maioneza
Pastrav Umplut
Somon Cu Lamiie
Salau Polonez
Plachie De Crap Cu Verdeata
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Saramura De Crap Aromata
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
 

Top Retete Culinare