Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Grecesc

Ingrediente
1 kg crap, 1 ceasca ulei, patrunjel verde, 1 lamiie, 2 linguri faina, sare

Preparare
Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care bucatelele de peste se intorc din cind in cind.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Sos Pescador
Saramura De Crap
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Salau Cu Patrunjel Verde
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Rasol De Peste Cu Legume
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Crap Cu Arpagic
Stiuca Umpluta Fiarta
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Crap Prajit
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
File De Calcan Cu Lapte
Friptura De Peste
Peste Cu Spanac
Peste Cu Sos A La Grec
Marinata De Crap Aromata
Saramura De Crap Romanesc
 

Top Retete Culinare