Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Marinat

Ingrediente
peste (nisetru, crap, salau, stiuca, mihalt, etc), sare, piper, faina, ulei, sos marinat, morcovi, patrunjel, ceapa, bulion rosii, otet slab, zahar, condimente

Preparare
Se poate prepara marinata din orice fel de peste: nisetru, crap, salau, stiuca, mihalt, etc. Pestii mari (crap, salau, nisetru), trebuie taiati bucati, cei mici (mihalt,etc.) se vor lasa intregi. Pestele curatat se sareaza, se presara cu piper, se da prin faina si se prajeste in ulei. Dupa ce se raceste se toarna peste el sosul marinat preparat astfel: se curata si se spala 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 2-3 cepe, se taie in felii subtiri sau pai, se pun intr-o cratita, se adauga 3-4 linguri de ulei si se rumenesc usor timp de 10-15 minute. Apoi se adauga in cratita un pahar de bulion de rosii si condimente ca foi de dafin, piper, 3-5 bucati de cuisoare. Se acopera cu capac si se fierbe inabusit 15-20 minute. Se toarna apoi in cratita 1/2 pahar de otet slab, 1-1 1/2 pahare supa de carne sau apa, se mai da un clocot, se drege cu sare si zahar, dupa gust, si se lasa sa se raceasca. Pestele marinat se serveste in salatiera sau intr-un platou adinc.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Crap Umplut Cu Orez
Salau Cu Patrunjel Verde
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Cod A La French Country
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Marinata De Peste
Salau Mic Pane
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Biban In Saramura
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Saramura De Peste
Cod File
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Crap Cu Cascaval
Saramura De Crap Aromata
Pana De Somn
Pastrav In Smantana
Peste Cu Ciuperci
Ardei Umpluti Cu Peste
 

Top Retete Culinare