Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Cascaval

Ingrediente
1 ½ kg. crap, ¼ kg. cascaval, 300 gr. unt, sare

Preparare
Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ras. Se da la cuptor, pina ce pestele este bine patruns si frumos rumenit.

Servire
Se serveste fierbinte cu unt proaspat deasupra

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Cod A La French Country
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Salau Polonez
Peste Grecesc
Pana De Somn
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Pastravi Cu Migdale
File De Calcan Cu Lapte
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Sufleu De Peste Cu Lapte
Zacusca De Peste
Manga Thai
Salau In Aspic
File De Peste Cu Ciuperci
Peste Inabusit
Marinata De Crap
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Peste Cu Varza
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
 

Top Retete Culinare