Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Peste

Ingrediente
1 kg peste proaspat (crap, caras, somn), 100 ml untdelemn, un morcov, o radacina patrunjel, o telina mai mica, 2 cepe potrivite, piper macinat si sare (dupa gust), 3 linguri apa

Preparare
Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala in mai multe ape, se taie capetele si cozile, si bucatile ramase se zvanta intr-o bucata de panza curata. Zarzavatul se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Intr-o tava se pun putin untdelemn, feliile de zarzavat, apoi bucatile de peste. Se presara piper macinat si se toarna restul de untdelemn. Se pun 3 linguri de apa si apoi tava se baga la cuptor pentru 40-45 de minute. Cand pestele s-a rumenit, se stropeste cu sosul adunat in tava si se intoarce pe cealalta parte. Se serveste cald, cu cartofi natur sau salata de cartofi cu ceapa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Orez
Saramura De Peste
Crap Cu Morcov
Salau Mic Pane
Salau Cu Patrunjel Verde
Rasol De Salau Cald
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Rasol De Peste Cu Maioneza
Crap Cu Rosii
Peste Cu Sos La Cuptor
Saramura De Crap Cu Ardei
Ardei Umpluti Cu Peste
Chiftelute De Salau (cod)
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Marinata De Macrou
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Salau Cu Sos De Lamiie
Pastravi Cu Migdale
 

Top Retete Culinare