Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura Dobrogeana

Ingrediente
2 kg peste, 50 ml ulei,1 legatura verdeata, boia de ardei, sare, ardei iute

Preparare
Pestele se curata de solzi si intestine, se spala, se scurge, apoi se frige pe un gratar incins uns cu grasime, pe ambele parti, pana se patrunde bine in interior. Saramura se pregateste cu apa calda, ulei, boia, ardei iute taiat marunt; se lasa sa fiarba si se adauga peste pestele fript, continuand firberea inca 5 minute. La servire se adauga verdeata taiata marunt.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Crap Picanta
Cod A La French Country
Marinata De Crap Aromata
Salau Polonez
Peste "a Suisse"
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Peste Cu Sos Ragut
Peste "a La Bonne Femme"
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Churros De Pescado
Rasol De Salau Cald
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Macrou La Gratar
Peste Cu Sos Pescador
Scoici Cu Vin Alb
Peste Pescaresc
Peste Cu Ciuperci
Peste In Aluat Crocant
Pastrav In Smantana
Snitel De Peste
 

Top Retete Culinare