Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura Dobrogeana

Ingrediente
2 kg peste, 50 ml ulei,1 legatura verdeata, boia de ardei, sare, ardei iute

Preparare
Pestele se curata de solzi si intestine, se spala, se scurge, apoi se frige pe un gratar incins uns cu grasime, pe ambele parti, pana se patrunde bine in interior. Saramura se pregateste cu apa calda, ulei, boia, ardei iute taiat marunt; se lasa sa fiarba si se adauga peste pestele fript, continuand firberea inca 5 minute. La servire se adauga verdeata taiata marunt.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Tarta Cu Creveti Si Chili
Crap Cu Menta
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Peste Cu Sos La Cuptor
Pastravi La Gratar
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Peste Umplut Cu Ciuperci
Plachie De Crap Cu Ceapa
File De Peste Cu Ciuperci
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Crap Cu Ciuperci
Stiuca Cu Rosii
Pastravi Cu Bere
Saramura De Crap Aromata
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Crap Umplut Cu Orez
Marinata De Peste
Peste Cu Sos A La Grec
 

Top Retete Culinare