Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pastravi La Gratar

Ingrediente
pastrav, untdelemn

Preparare
Pastravul se curata de solzi, i se scot intestinele, se unge bine cu untdelemn si apoi se frige, intreg sau taiat in bucati, pe gratar simplu sau dublu. Pentru a nu i se usca prea mult carnea, pastravul se inveleste in hartie pergament sau in orice hartie mai groasa ca cea de impachetat, unsa bine cu untdelemn sau unt, pe toata lungimea ei. Hartia se ruleaza de 6-7 ori in jurul pestelui, apoi acesta se asaza pe gratarul dublu, dar nu direct pe flacara (sub gratar se aseaza un disc subtire de metal). Gratarul se intoarce de 3-4 ori in timp de 20 minute, pana cand se rumeneste bine hartia.

Servire
Se serveste cu unt si lamiie

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Peste
Chiftelute Din Peste
Crap Umplut Cu Ciuperci
Peste Cu Sos De Smintina
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Salau Marinat
Pastravi La Gratar
Peste Cu Sos Pescador
Peste Prajit In Aluat
Stiuca Umpluta Fiarta
Salau Cu Sos De Lamiie
Rasol De Peste Cu Maioneza
Peste Grecesc
Salau Mic Pane
Crap Umplut Cu Nuci
Scrumbii La Cuptor
Cod File
Friptura De Peste
Crap Cu Varza
Ardei Umpluti Cu Peste
 

Top Retete Culinare