Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pastravi La Gratar

Ingrediente
pastrav, untdelemn

Preparare
Pastravul se curata de solzi, i se scot intestinele, se unge bine cu untdelemn si apoi se frige, intreg sau taiat in bucati, pe gratar simplu sau dublu. Pentru a nu i se usca prea mult carnea, pastravul se inveleste in hartie pergament sau in orice hartie mai groasa ca cea de impachetat, unsa bine cu untdelemn sau unt, pe toata lungimea ei. Hartia se ruleaza de 6-7 ori in jurul pestelui, apoi acesta se asaza pe gratarul dublu, dar nu direct pe flacara (sub gratar se aseaza un disc subtire de metal). Gratarul se intoarce de 3-4 ori in timp de 20 minute, pana cand se rumeneste bine hartia.

Servire
Se serveste cu unt si lamiie

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Peste Prajit In Aluat
Friptura De Peste
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Crap Cu Ciuperci
Salau In Aspic
Peste Pescaresc
Plachie De Crap Cu Ceapa
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Rasol De Peste Cu Legume
Peste Pe Legume
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Pastravi Cu Unt
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Stiuca La Gratar
Plachie De Peste
Peste Cu Sos De Mere
Salau Cu Sos De Lamiie
Crap Cu Rosii
Peste La Cuptor Pe Taietei
 

Top Retete Culinare