Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Marinata De Crap Aromata

Ingrediente
1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, 1 ceasca otet, 1 ceasca apa, 3-4 boabe ienibahar, 2-3 foi dafin, 2 bucati zahar(facultativ), sare

Preparare
Crapul, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea astfel ½ ora. Se usuca fiecare bucata cu un servet curat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, la foc mic. Bucatile de crap rumenite frumos se asaza intr-un castron sau intr-un borcan si se toarna peste ele otetul care a dat citeva clocote impreuna cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin si zaharul. Cind se toarna peste peste, otetul trebuie sa fie rece. Se serveste dupa 2-3 zile. Daca sosul este prea acru, se adauga putina apa fiarta, sau daca mai trebuie acrit, se mai adauga putin otet fiert si racit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Macrouri La Cuptor
Saramura De Macrou
Saramura De Crap Cu Ardei
Somon Cu Lamiie
Salau La Gratar
Biban In Saramura
Snitel De Peste
Mincare De Somn Cu Rosii
Salau Marinat
Peste Cu Ciuperci
Scrumbii La Cuptor
File De Cod Cu Cascaval
Crap Cu Arpagic
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Salau Cu Ciuperci
Stiuca Cu Rosii
Sufleu De Peste Cu Lapte
Salau In Aspic
Plachie De Crap Cu Verdeata
 

Top Retete Culinare