Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Marinata De Crap Aromata

Ingrediente
1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, 1 ceasca otet, 1 ceasca apa, 3-4 boabe ienibahar, 2-3 foi dafin, 2 bucati zahar(facultativ), sare

Preparare
Crapul, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea astfel ½ ora. Se usuca fiecare bucata cu un servet curat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, la foc mic. Bucatile de crap rumenite frumos se asaza intr-un castron sau intr-un borcan si se toarna peste ele otetul care a dat citeva clocote impreuna cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin si zaharul. Cind se toarna peste peste, otetul trebuie sa fie rece. Se serveste dupa 2-3 zile. Daca sosul este prea acru, se adauga putina apa fiarta, sau daca mai trebuie acrit, se mai adauga putin otet fiert si racit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastrav Umplut
Crap Rasol Cu Legume
Pastrav In Smantana
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Salau Polonez
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Peste Cu Orez
Rulouri Cu Peste
Peste La Cuptor
Filets De Salau
Plachie De Peste
Somon La Gratar
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Saramura De Crap Romanesc
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Sufleu De Peste Cu Lapte
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Peste Cu Spanac
Salau Polonez Rapid
 

Top Retete Culinare