Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Marinata De Crap Aromata

Ingrediente
1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, 1 ceasca otet, 1 ceasca apa, 3-4 boabe ienibahar, 2-3 foi dafin, 2 bucati zahar(facultativ), sare

Preparare
Crapul, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea astfel ½ ora. Se usuca fiecare bucata cu un servet curat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, la foc mic. Bucatile de crap rumenite frumos se asaza intr-un castron sau intr-un borcan si se toarna peste ele otetul care a dat citeva clocote impreuna cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin si zaharul. Cind se toarna peste peste, otetul trebuie sa fie rece. Se serveste dupa 2-3 zile. Daca sosul este prea acru, se adauga putina apa fiarta, sau daca mai trebuie acrit, se mai adauga putin otet fiert si racit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crochete Din Peste
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Saramura De Crap Cu Ardei
Saramura De Crap Romanesc
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Ardei Umpluti Cu Peste
Salau Polonez Rapid
Peste Cu Varza
Crap Grecesc
Nisetru La Gratar
Peste Grecesc
Peste Inabusit
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Rasol De Peste Cu Legume
Somon Cu Lamiie
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Sos Pescador
Crap Cu Varza
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Salau Polonez
 

Top Retete Culinare