Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Marinata De Crap Aromata

Ingrediente
1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, 1 ceasca otet, 1 ceasca apa, 3-4 boabe ienibahar, 2-3 foi dafin, 2 bucati zahar(facultativ), sare

Preparare
Crapul, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea astfel ½ ora. Se usuca fiecare bucata cu un servet curat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, la foc mic. Bucatile de crap rumenite frumos se asaza intr-un castron sau intr-un borcan si se toarna peste ele otetul care a dat citeva clocote impreuna cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin si zaharul. Cind se toarna peste peste, otetul trebuie sa fie rece. Se serveste dupa 2-3 zile. Daca sosul este prea acru, se adauga putina apa fiarta, sau daca mai trebuie acrit, se mai adauga putin otet fiert si racit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Marinata De Crap
Chiftelute Din Peste
Stufat De Peste
Saramura De Crap Cu Ardei
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Zacusca De Peste
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Nisetru La Gratar
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Peste Pescaresc
Chiftelute De Salau (cod)
Crap Umplut Cu Ciuperci
Peste Cu Sos Pescador
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Salau Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare