Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Marinata De Crap Aromata

Ingrediente
1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare, 1 ceasca otet, 1 ceasca apa, 3-4 boabe ienibahar, 2-3 foi dafin, 2 bucati zahar(facultativ), sare

Preparare
Crapul, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea astfel ½ ora. Se usuca fiecare bucata cu un servet curat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, la foc mic. Bucatile de crap rumenite frumos se asaza intr-un castron sau intr-un borcan si se toarna peste ele otetul care a dat citeva clocote impreuna cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin si zaharul. Cind se toarna peste peste, otetul trebuie sa fie rece. Se serveste dupa 2-3 zile. Daca sosul este prea acru, se adauga putina apa fiarta, sau daca mai trebuie acrit, se mai adauga putin otet fiert si racit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Cod In Vas De Lut
Peste Pe Legume
Salau Polonez
Marinata De Peste
Saramura De Macrou
Salau In Aspic
Crap Cu Arpagic
Crap Prajit
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Pana De Somn
Peste La Sare
Peste Umplut Cu Ciuperci
Salau Cu Sos De Lamiie
Pastravi Cu Unt
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Pastravi Cu Migdale
Salau Cu Patrunjel Verde
Peste Pescaresc
Crap Cu Morcov
 

Top Retete Culinare