Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant

Ingrediente
File de ton 6 portii

Preparare
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.

Servire
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.

Durata
5 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Ardei Umpluti Cu Stavrid
Crap La Cuptor
Nisetru La Gratar
Saramura De Crap Cu Ardei
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Somon La Gratar
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Crap Cu Morcov
Crap Umplut Cu Nuci
Stufat De Peste
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Marinata De Crap
Salau Cu Sos De Lamiie
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Somon Cu Lamiie
Ardei Umpluti Cu Peste
Pastrav Umplut
Mincare De Somn Cu Rosii
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
 

Top Retete Culinare