Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant

Ingrediente
File de ton 6 portii

Preparare
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.

Servire
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.

Durata
5 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastrav In Smantana
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Peste Cu Sos La Cuptor
Peste Inabusit
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Merlucius Cu Rozmarin
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Crap Umplut Cu Ciuperci
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Crap Cu Rosii
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Plachie De Crap In Vin
Saramura De Crap Cu Ardei
Rasol De Salau Cald
Crap Umplut Cu Nuci
Pana De Somn
Crap Cu Morcov
Peste Teriyaki
Peste Cu Sos Pescador
 

Top Retete Culinare