Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant

Ingrediente
File de ton 6 portii

Preparare
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.

Servire
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.

Durata
5 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Peste
Peste Marinat
Snitel De Peste
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Saramura De Crap Aromata
Pastravi Cu Unt
Macrouri La Cuptor
Pastrav Umplut
Merlucius Cu Rozmarin
Saramura De Crap Picanta
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Pana De Somn
Chiftelute De Salau (cod)
Peste Cu Sos Ragut
Stiuca Cu Rosii
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Peste La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Peste
Stiuca Umpluta Fiarta
 

Top Retete Culinare