Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant

Ingrediente
File de ton 6 portii

Preparare
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.

Servire
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.

Durata
5 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Crap
Stufat De Peste
Salau Mic Pane
Merlucius Cu Rozmarin
Plachie De Peste
Rasol De Peste Cu Maioneza
Peste La Cuptor
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Stiuca Umpluta Fiarta
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
File De Calcan Cu Lapte
Marinata De Crap Aromata
File De Peste Cu Ciuperci
Zacusca De Peste
Macrouri La Cuptor
Crap Cu Morcov
Macrou La Gratar
Peste Cu Sos A La Grec
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
 

Top Retete Culinare