Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salau Cu Patrunjel Verde

Ingrediente
2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar

Preparare
Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.

Servire
Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Marinata De Crap Aromata
Saramura Aromata Cu Usturoi
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Rasol De Peste Cu Legume
Crap Cu Arpagic
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Saramura De Crap Picanta
Saramura De Crap Romanesc
Nisetru La Gratar
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Saramura Dobrogeana
Crap Cu Menta
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Pastravi Cu Bere
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Friptura De Peste
 

Top Retete Culinare