Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salau Cu Patrunjel Verde

Ingrediente
2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar

Preparare
Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.

Servire
Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Peste Inabusit
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Crap La Cuptor Pescaresc
Saramura De Macrou
Peste Cu Ciuperci
Saramura Dobrogeana
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Macrou La Gratar
Marinata De Crap Aromata
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Peste Prajit In Aluat
Peste Cu Sos A La Grec
Pastrav In Smantana
Rasol De Peste Cu Legume
Cod A La French Country
Zacusca De Peste
Crap Cu Varza
File De Cod Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare