Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salau Cu Patrunjel Verde

Ingrediente
2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar

Preparare
Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.

Servire
Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Marinat
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Crap La Cuptor Pescaresc
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Peste La Sare
Peste Cu Sos De Mere
Peste Cu Sos Pescador
Crap La Cuptor
Peste Cu Orez
Peste La Gratin Cu Ciuperci
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Somon La Gratar
Saramura Dobrogeana
Peste La Cuptor Pe Taietei
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Plachie De Crap In Vin
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Scoici Cu Vin Alb
Plachie De Crap
Salau Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare