Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salau Cu Patrunjel Verde

Ingrediente
2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar

Preparare
Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.

Servire
Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Sos Ragut
Somon La Gratar
Tarta Cu Creveti Si Chili
Rasol De Peste Cu Maioneza
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Crap Cu Rosii
Pastrav In Smantana
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste Pe Legume
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Sufleu De Peste Cu Lapte
Filets De Salau
Crap Cu Cascaval
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap La Cuptor Pescaresc
Scrumbii La Cuptor
Peste Inabusit
Peste Cu Spanac
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Salau Cu Sos De Lamiie
 

Top Retete Culinare