Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez

Ingrediente
Un crap de 1,5 kg, 300 ml vin alb, cimbru, 500 g ciuperci, 400 g rosii, o capatina de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, o ceapa, lamiie

Preparare
Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.

Servire
Se serveste cald cu felii de lamiie.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Marinat
Salau Cu Ciuperci
Peste Pe Legume
Crap Cu Cascaval
Stiuca Umpluta Fiarta
Merlucius Cu Rozmarin
Peste Cu Sos A La Grec
Pastrav In Smantana
Pana De Somn
Rulouri Cu Peste
Pastravi Cu Migdale
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Nisetru La Gratar
Pastrav Umplut
Peste Pescaresc
Cod In Vas De Lut
Peste La Cuptor
Crap Cu Morcov
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
 

Top Retete Culinare