Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez

Ingrediente
Un crap de 1,5 kg, 300 ml vin alb, cimbru, 500 g ciuperci, 400 g rosii, o capatina de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, o ceapa, lamiie

Preparare
Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.

Servire
Se serveste cald cu felii de lamiie.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Sufleu Din Peste
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Peste Prajit In Aluat
Peste Pe Legume
Saramura De Macrou
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Crap Cu Menta
Marinata De Peste
Chiftelute Din Peste
File De Peste Cu Ciuperci
Mincare De Somn Cu Rosii
Cod In Vas De Lut
Nisetru La Gratar
Salau Mic Pane
Peste Umplut Cu Ciuperci
Saramura Aromata Cu Usturoi
Scrumbii La Cuptor
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
 

Top Retete Culinare