Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez

Ingrediente
Un crap de 1,5 kg, 300 ml vin alb, cimbru, 500 g ciuperci, 400 g rosii, o capatina de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, o ceapa, lamiie

Preparare
Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper, cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii, vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.

Servire
Se serveste cald cu felii de lamiie.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Peste Umplut Cu Ciuperci
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Saramura De Macrou
Chiftelute De Salau (cod)
Peste Cu Sos Ragut
Crap Cu Rosii
Friptura De Peste
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Salau In Sos De Riesling
Ardei Umpluti Cu Peste
Saramura De Crap
Salau Cu Ciuperci
Peste Cu Sos La Cuptor
Peste Teriyaki
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Cod A La French Country
Pastravi Cu Unt
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
 

Top Retete Culinare