Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Merlucius Cu Rozmarin

Ingrediente
4 morcovi, 3 cepe, 1 kg de trunchi sau file merlucius, 100 ml de vin alb, 100 ml apa, rozmarin uscat (se vinde la standul cu condimente)

Preparare
In tava neunsa se pune un strat de ceapa taiata rondele, apoi morcovul ras, pestele care a fost in prealabil sarat si presarat cu rozmarin. Vara se pune deasupra si 3 rosii foarte coapte taiate felii. Se pune in cuptorul incins. Se lasa la foc mediu pe 15 min. Apoi se toarna vinul diluat cu apa si se lasa la foc mic, pana e gata pestele (vre-o 25 min).

Servire
Se serveste cu cartofi fierti

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Caserola Cu Ton Si Broccoli
Crap Umplut Cu Orez
Crap Umplut Cu Ciuperci
File De Calcan Cu Lapte
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
"papiote" De Cod
Crap Cu Arpagic
Crap Cu Rosii
Crap Cu Morcov
Rasol De Peste Cu Legume
Marinata De Crap
Zacusca De Peste
Saramura Aromata Cu Usturoi
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Saramura De Crap Cu Ardei
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Merlucius Cu Rozmarin
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
 

Top Retete Culinare