Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Dovlecei

Ingrediente
3-4 buc. dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina

Preparare
Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintina, care se clocoteste 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc si, cind s-a racit, se pun telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Se potriveste de sare, se scurg dovleceii de apa, se paseaza si se amesteca impreuna cu sosul pregatit. Se pune totul intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cind sufleul este frumos crescut si rumen, este gata.

Servire
Presarati compozitia cu putin cascaval ras

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Tortilla Cu Legume
Dovlecei Umpluti Cu Orez
Mazare Verde Gatita Frantuzeste
Gratin De Legume Cu Brinza
Rulouri De Spanac Umplute
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Iahnie De Fasole Uscata
Dovlecei Cu Masline
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Ardei Umpluti Cu Franzelute
Spanac La Cuptor Cu Pesmet
Chiftele Cu Pois Chiches (naut)
Vinete Umplute Cu Orez
Pireu De Spanac
Chiftelute De Dovlecei
Chiftelute De Legume
Dovlecei Cu Smantana
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Budinca De Praz
 

Top Retete Culinare