Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Dovlecei

Ingrediente
3-4 buc. dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina

Preparare
Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintina, care se clocoteste 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc si, cind s-a racit, se pun telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Se potriveste de sare, se scurg dovleceii de apa, se paseaza si se amesteca impreuna cu sosul pregatit. Se pune totul intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cind sufleul este frumos crescut si rumen, este gata.

Servire
Presarati compozitia cu putin cascaval ras

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Telina Cu Smintina Si Cascaval
Tocanita De Ceapa
Andive La Gratin
Pui Cu Fasole Montignac
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Sufleu De Dovlecei
Rulada De Piure De Spanac
Chiftele De Dovlecei
Vinete Umplute.
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Dovlecei Cu Legume La Cuptor
Mazare Scazuta
Mincarica De Mazare
Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Cioaca
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Ciulama De Ciuperci
Mazare Cu Rosii Si Marar
Ciuperci La Cuptor Cu Smintina
 

Top Retete Culinare