Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Dovlecei

Ingrediente
3-4 buc. dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina

Preparare
Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintina, care se clocoteste 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc si, cind s-a racit, se pun telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Se potriveste de sare, se scurg dovleceii de apa, se paseaza si se amesteca impreuna cu sosul pregatit. Se pune totul intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cind sufleul este frumos crescut si rumen, este gata.

Servire
Presarati compozitia cu putin cascaval ras

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sufleu Cu Broccoli Si Conopida
Ciuperci La Cuptor
Gratin De Legume Cu Brinza
Chiftele De Dovlecei
Conopida Poloneza
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Galuste Din Ciuperci
Mincarica De Mazare
Sufleu De Dovlecei
Shakshuka
Mincare De Fasole Verde
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Rosii Umplute Cu Franzela
Piure De Spanac Cu Lapte
Chiftele De Zarzavat
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Mazare Cu Rosii Si Marar
Mancarica De Fasole Cu Carnati Afumati
Budinca Cu Clatite La Cuptor
Andive Gratinate
 

Top Retete Culinare