Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Dovlecei

Ingrediente
3-4 buc. dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina

Preparare
Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintina, care se clocoteste 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc si, cind s-a racit, se pun telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Se potriveste de sare, se scurg dovleceii de apa, se paseaza si se amesteca impreuna cu sosul pregatit. Se pune totul intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cind sufleul este frumos crescut si rumen, este gata.

Servire
Presarati compozitia cu putin cascaval ras

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Piperchi
Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
Ochiuri In Tomate
Mincare De Telina Cu Ciuperci
Pui Cu Fasole Montignac
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Bame Grecesti
Mincare De Conopida
Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Iahnie De Fasole
Fasole Batuta
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Pirjoale De Fasole
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Mincare De Telina
Manaman ( Reteta Turceasca Pentru Mic Dejun)
Mincare De Patlagele Vinete
 

Top Retete Culinare