Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Dovlecei

Ingrediente
3-4 buc. dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina

Preparare
Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintina, care se clocoteste 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc si, cind s-a racit, se pun telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Se potriveste de sare, se scurg dovleceii de apa, se paseaza si se amesteca impreuna cu sosul pregatit. Se pune totul intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cind sufleul este frumos crescut si rumen, este gata.

Servire
Presarati compozitia cu putin cascaval ras

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Ochiuri In Tomate
Piure De Avocado
Dovlecei Cu Masline
Mazare Verde Englezeasca
Mincare De Praz
Vinete Indiene
Chiftelute De Dovlecei
Sote De Vinete
Mincare De Conopida
Fasole Batuta
Sufleu De Dovlecei Cu Smintina
Legume Cu Sos De Lapte
Spanac Cu Lapte
Vinete Cu Sos De Rosii
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Mincare De Urzici
Ghiveci De Toamna
Chiftelute De Conopida
Oua Fierte Cu Spanac
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
 

Top Retete Culinare