Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Dovlecei

Ingrediente
3-4 buc. dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina

Preparare
Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos alb din unt, faina, lapte si smintina, care se clocoteste 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc si, cind s-a racit, se pun telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Se potriveste de sare, se scurg dovleceii de apa, se paseaza si se amesteca impreuna cu sosul pregatit. Se pune totul intr-o tava unsa si se da la cuptor. Cind sufleul este frumos crescut si rumen, este gata.

Servire
Presarati compozitia cu putin cascaval ras

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Romburi Din Malai Cu Sos De Rosii
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Iahnie De Fasole Pentru Post
Andive La Gratin
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Sote De Vinete
Conopida Cu Sos Alb La Cuptor
Fasole Verde Cu Sos De Rosii
Chiftele Cu Pois Chiches (naut)
Vinete Portugheze
Chiftelute De Dovlecei
Ghiveci Din Legume
Praz Cu Orez Si Masline
Piure De Avocado
Rulouri De Spanac Umplute
Legume Fierte Cu Smintina
Taitei Cu Legume
Piure De Spanac Cu Lapte
Pirjoale De Fasole
Tocanita Andaluza De Anghinare
 

Top Retete Culinare