Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida La Cuptor

Ingrediente
2 buc. conopida, 200 gr. cascaval razuit sau brinza, pesmet, 2 oua, smintina, sare, piper

Preparare
Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida. Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Conopida Cu Brinza
Ciuperci Umplute La Cuptor
Macris Cu Oua
Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
Dovleac Prajit
Iahnie De Telina Cu Masline
Sufleu De Conopida
Bame Grecesti
Oua Fierte Cu Spanac
Chiftelute De Morcovi
Mincare De Telina Cu Bulion
Fasole Alba Cu Sos De Rosii
Pirjoale De Fasole
Chiftelute De Conopida
Rosii Umplute Cu Soia
Mazare Cu Friganele
Ciuperci Cu Legume
Chiftele De Zarzavat Cu Sos
Iahnie De Fasole Uscata
 

Top Retete Culinare