Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida La Cuptor

Ingrediente
2 buc. conopida, 200 gr. cascaval razuit sau brinza, pesmet, 2 oua, smintina, sare, piper

Preparare
Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida. Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Conopida Cu Pesmet
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Mincare De Telina Cu Bulion
Mincarica De Mazare
Ciulama De Cartofi
Bame Grecesti
Mincare De Patlagele Vinete
Legume Gratinate
Pasteta De Legume Cu Morcovi
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Conopida Poloneza
Fasole Boabe Preparata Greceste
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Vinete Cu Masline
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
Sufleu De Spanac Cu Piine
Mincare De Dovlecei Cu Legume
Rosii Umplute Cu Soia
Budinca De Ciuperci Cu Verdeata
 

Top Retete Culinare