Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida La Cuptor

Ingrediente
2 buc. conopida, 200 gr. cascaval razuit sau brinza, pesmet, 2 oua, smintina, sare, piper

Preparare
Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida. Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Ciuperci La Cuptor
Chiftelute De Legume
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Mazare Scazuta
Conopida Poloneza
Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Sufleu Cu Broccoli Si Conopida
Sote De Vinete
Dovlecei Cu Unt
Sote De Morcovi
Chiftele De Zarzavat
Ardei Umpluti Cu Ciuperci Si Verdeata
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Dovlecei Cu Masline
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Conopida Sote
Mincare De Morcovi
Chiftele De Dovlecei
Spanac La Cuptor Cu Cascaval Ras
Gulii Cu Smintina
 

Top Retete Culinare