Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida La Cuptor

Ingrediente
2 buc. conopida, 200 gr. cascaval razuit sau brinza, pesmet, 2 oua, smintina, sare, piper

Preparare
Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida. Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Musaca De Vinete Cu Soia
Mincare De Conopida
Ardei Umpluti Cu Orez
Fasole Batuta
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Clatite Cu Oua Si Spanac
Vinete Cu Masline
Vinete Cu Sos De Rosii
Mincare De Telina Cu Ciuperci
Ciuperci La Cuptor Cu Smintina
Rosii La Cuptor
Rosii Umplute Cu Soia
Pireu De Spanac
Ghiveci De Toamna
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Vinete Preparate Greceste
Dovlecel La Cuptor
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Budinca De Spanac
 

Top Retete Culinare