Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. spanac, 50 gr. unt sau margarina, 200 ml smintina, 30 gr. pesmet, usturoi, ulei, sare

Preparare
Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba 20 de minute, apoi se pune in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, se infierbinta ulei sau unt, se pun doi catei de usturoi tocat; dupa 1 minut se adauga spanacul si se amesteca folosind o lingura de lemn. Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Se da vasul la cuptor pentru 10 minute.

Servire
Se serveste spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet se pune telemea sau cascaval ras, se serveste preperatul ca felul intii.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Tocanita De Ceapa
Galuste Din Ciuperci
Gulii Cu Smintina
Mincarica De Ardei Copti
Mincare De Conopida
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Fasole Verde Cu Rosii
Pilaf De Mazare Cu Ciuperci
Garnitura Pentru Fripturi
Musaca De Vinete Cu Soia
Vinete Umplute.
Vinete Preparate Greceste
Conopida Sote Cu Brinza Si Unt
Rosii La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Legume Gratinate
Ghiveci Cu Oua
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Budinca De Spanac
 

Top Retete Culinare