Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. spanac, 50 gr. unt sau margarina, 200 ml smintina, 30 gr. pesmet, usturoi, ulei, sare

Preparare
Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba 20 de minute, apoi se pune in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, se infierbinta ulei sau unt, se pun doi catei de usturoi tocat; dupa 1 minut se adauga spanacul si se amesteca folosind o lingura de lemn. Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Se da vasul la cuptor pentru 10 minute.

Servire
Se serveste spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet se pune telemea sau cascaval ras, se serveste preperatul ca felul intii.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Dovlecel La Cuptor
Vinete Cu Sos De Rosii
Mincare De Praz
Tortilla Cu Legume
Rosii La Cuptor
Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Sufleu De Spanac
Ciuperci La Cuptor
Mincare De Telina
Linte Cu Orez
Conopida Prajita Cu Pesmet
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Conopida Cu Pesmet
Conopida Cu Sos Alb La Cuptor
Budinca De Spanac
Sufleu De Dovleac
Ghiveci Rapid Cu Sos De Gutui Si Mure
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Musaca Din Vinete Si Cartofi
 

Top Retete Culinare