Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. spanac, 50 gr. unt sau margarina, 200 ml smintina, 30 gr. pesmet, usturoi, ulei, sare

Preparare
Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba 20 de minute, apoi se pune in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, se infierbinta ulei sau unt, se pun doi catei de usturoi tocat; dupa 1 minut se adauga spanacul si se amesteca folosind o lingura de lemn. Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Se da vasul la cuptor pentru 10 minute.

Servire
Se serveste spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet se pune telemea sau cascaval ras, se serveste preperatul ca felul intii.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Pirjoale De Fasole
Mincare De Dovlecei
Conopida Cu Sos De Smintina
Mincarica Din Frunze De Gulioare Cu Soia
Bame Grecesti
Ciulama De Ciuperci
Mincare De Morcovi
Iahnie De Fasole
Dovlecel La Cuptor
Spanac La Cuptor Cu Cascaval Ras
Vinete Cu Ceapa Si Oua
Spanac Cu Sos De Rosii
Mincare De Urzici
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Chiftelute De Morcovi
Mazare Cu Marar
Chiftele De Praz
Pireu De Spanac
Mincare De Fasole Grasa
Chiftelute De Conopida
 

Top Retete Culinare