Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. spanac, 50 gr. unt sau margarina, 200 ml smintina, 30 gr. pesmet, usturoi, ulei, sare

Preparare
Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba 20 de minute, apoi se pune in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, se infierbinta ulei sau unt, se pun doi catei de usturoi tocat; dupa 1 minut se adauga spanacul si se amesteca folosind o lingura de lemn. Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Se da vasul la cuptor pentru 10 minute.

Servire
Se serveste spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet se pune telemea sau cascaval ras, se serveste preperatul ca felul intii.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Ardei Umpluti Cu Vinete
Chiftele De Zarzavat
Taitei Cu Legume
Dovlecel Pane Cu Smantana
Praz Cu Masline
Mincare De Salata Verde Cu Smintina
Ochiuri In Tomate
Spanac Cu Smintina
Pireu De Spanac
Mazare Minune
Ghiveci Cu Oua
Dovlecei Cu Telemea Si Oua
Sufleu De Fasole Verde
Vinete Cu Sos De Rosii
Conopida Cu Pesmet
Mincare De Dovlecei
Ardei Umpluti Cu Legume
Ciuperci Umplute La Cuptor
Sufleu De Legume Variate
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
 

Top Retete Culinare