Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. spanac, 50 gr. unt sau margarina, 200 ml smintina, 30 gr. pesmet, usturoi, ulei, sare

Preparare
Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba 20 de minute, apoi se pune in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, se infierbinta ulei sau unt, se pun doi catei de usturoi tocat; dupa 1 minut se adauga spanacul si se amesteca folosind o lingura de lemn. Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Se da vasul la cuptor pentru 10 minute.

Servire
Se serveste spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet se pune telemea sau cascaval ras, se serveste preperatul ca felul intii.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Legume Cu Sos De Lapte
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Telina Pane Cu Sos Picant
Mazare Verde Englezeasca
Chiftelute De Legume
Legume Fierte Cu Smintina
Mincare De Telina Cu Brinza
Vinete Preparate Greceste
Fasole Boabe Preparata Greceste
Dovlecei Umpluti Cu Orez
Conopida Prajita Cu Pesmet
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Mincarica Din Frunze De Gulioare Cu Soia
Vinete Cu Masline
Napi Cu Smantana
Clatite Cu Oua Si Spanac
Mincare De Urzici
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Urzici Batute
Bame Grecesti
 

Top Retete Culinare