Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute De Dovlecei

Ingrediente
4 dovlecei mijlocii,1 ou, 2 linguri faina, 1 lingura verdeata tocata, miez de franzela muiat in apa si bine stors (de marimea unui ou), 2 linguri untura, 1 ceapa tocata putin prajita, sare, piper, salata verde sau rosii

Preparare
Se curata, se spala si se fierb dovleceii. Se lasa in strecuratoare sa se scurga foarte bine de apa (cel putin ½ ora), apoi se toaca cu tocatorul de lemn. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ceapa tocata si putin prajita, oul, faina, franzela muiata in apa, sarea, piperul si verdeata tocata. Se pune cite o lingura din aceasta compozitie in tigaia cu untura fierbinte, prajindu-se pe ambele parti. Se asaza pe o farfurie

Servire
Se servesc cu salata verde sau cu felii de rosii aranjate in jurul chiftelutelor

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Vinete Cu Ceapa Si Oua
Tocanita
Sufleu De Spanac Cu Piine
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Sufleu De Patlagele Rosii
Tocanita De Ceapa
Rulada De Piure De Spanac
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Conopida La Cuptor
Castraveti Murati Umpluti
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Dovleac Prajit
Ragout De Conopida
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Mazare Scazuta
Carote Alla Fiamminga
Sufleu De Dovlecei Cu Smintina
Romburi Din Malai Cu Sos De Rosii
Clatite Cu Dovlecei
Mincare De Telina Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare