Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mincare De Dovlecei Cu Legume

Ingrediente
1 morcov, 1 ardei, 1 ceapa, 1 radacina patrunjel, 1 dovleac (mare), 1 lingura faina, sare, otet, lapte cit cuprinde

Preparare
Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul. Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita de sare si cu o lingurita de otet se lasa 15 minute. Ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul se taie un in cubulete sau se dau pe razatoare, se inabusa cam 5 minute, apoi se adauga dovleacul, se pune apa cit sa cuprinda legumele(foc mediu). Cind legumele sint fierte, intr-o cana se pune o lingura de faina, se amesteca si cu o cana culapte si se toarna peste compozitie. Daca se ingroasa prea tare, se adauga lapte.

Servire
Se serveste calda, pe linga paneuri, chiftelute, peste

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Chiftele De Zarzavat
Andive La Gratin
Fasole Verde Cu Sos De Rosii
Carote Alla Fiamminga
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
Ciulama De Cartofi
Dovlecel Pane Cu Smantana
Fritata Cu Ciuperci Si Dovleac
Pasteta De Legume Cu Morcovi
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Mancarica De Vinete
Mincare De Fasole Verde
Vinete Umplute Cu Orez
Pilaf De Urzici Si Orez
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Conopida Cu Pesmet
Placinta Cu Spanac
Mazare Verde Gatita Frantuzeste
Strudel Cu Spanac
Ardei Umpluti Cu Vinete
 

Top Retete Culinare