Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pilaf De Urzici Si Orez

Ingrediente
½ kg urzici, 4 cescute de orez, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, sare, piper

Preparare
Se aleg urzicile (numai frunze), se spala in multe ape, apoi se pun la foc in apa putin sarata, lasind sa dea citeva clocote. Se scurg de apa si se toaca nu prea marunt. Se alege si se spala orezul, se usuca in ulei fierbinte, se adauga ceapa foarte marunt tocata, sarea, piperul si zeama in care au fiert urzicile, bine limpezita. Se lasa la foc mic sa dea citeva clocote, apoi se da la cuptor pina cind infloreste bine orezul.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sufleu De Dovlecei
Andive Natur
Mincare De Praz
Budinca De Praz
Ragout De Conopida
Carote Alla Fiamminga
Chiftelute De Vinete
Dovlecei Cu Smantana
Tocanita Andaluza De Anghinare
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Mazare Cu Rosii Si Marar
Sufleu De Fasole Verde
Napi Cu Smantana
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Pasteta De Legume Cu Morcovi
Conopida Cu Sos De Smintina
Chiftelute De Conopida
Oua Fierte Cu Spanac
Sufleu De Spanac Cu Piine
Chiftele De Praz
 

Top Retete Culinare