Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pilaf De Urzici Si Orez

Ingrediente
½ kg urzici, 4 cescute de orez, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, sare, piper

Preparare
Se aleg urzicile (numai frunze), se spala in multe ape, apoi se pun la foc in apa putin sarata, lasind sa dea citeva clocote. Se scurg de apa si se toaca nu prea marunt. Se alege si se spala orezul, se usuca in ulei fierbinte, se adauga ceapa foarte marunt tocata, sarea, piperul si zeama in care au fiert urzicile, bine limpezita. Se lasa la foc mic sa dea citeva clocote, apoi se da la cuptor pina cind infloreste bine orezul.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Legume Asortate Cu Unt
Mincare De Conopida
Iahnie De Fasole Uscata
Vinete Cu Ceapa Si Oua
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Conopida Cu Sos De Smintina
Mincare De Fasole Grasa
Fasole Boabe Preparata Greceste
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Mincare De Telina
Mincare De Salata Verde Cu Smintina
Chiftelute De Vinete
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Mincare De Dovlecei Cu Legume
Pui Cu Fasole Montignac
Chifle Cu Spanac
Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Ardei Umpluti Cu Vinete
Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
 

Top Retete Culinare