Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pilaf De Urzici Si Orez

Ingrediente
½ kg urzici, 4 cescute de orez, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, sare, piper

Preparare
Se aleg urzicile (numai frunze), se spala in multe ape, apoi se pun la foc in apa putin sarata, lasind sa dea citeva clocote. Se scurg de apa si se toaca nu prea marunt. Se alege si se spala orezul, se usuca in ulei fierbinte, se adauga ceapa foarte marunt tocata, sarea, piperul si zeama in care au fiert urzicile, bine limpezita. Se lasa la foc mic sa dea citeva clocote, apoi se da la cuptor pina cind infloreste bine orezul.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Ciuperci Umplute La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Vinete
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Iahnie De Fasole Uscata
Andive Gratinate
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Pasteta De Legume Cu Morcovi
Spanac La Cuptor Cu Cascaval Ras
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Piure De Urzici
Pilaf De Urzici Si Orez
Vinete Cu Masline
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Ghiveci Rapid Cu Sos De Gutui Si Mure
Gulii Cu Smintina
Mazare Scazuta
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
Praz Cu Masline In Sos De Rosii
Mincare De Telina Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare