Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pilaf De Urzici Si Orez

Ingrediente
½ kg urzici, 4 cescute de orez, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, sare, piper

Preparare
Se aleg urzicile (numai frunze), se spala in multe ape, apoi se pun la foc in apa putin sarata, lasind sa dea citeva clocote. Se scurg de apa si se toaca nu prea marunt. Se alege si se spala orezul, se usuca in ulei fierbinte, se adauga ceapa foarte marunt tocata, sarea, piperul si zeama in care au fiert urzicile, bine limpezita. Se lasa la foc mic sa dea citeva clocote, apoi se da la cuptor pina cind infloreste bine orezul.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mincare De Conopida
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Sufleu De Patlagele Rosii
Dovlecei Cu Legume La Cuptor
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Chifle Cu Spanac
Praz Cu Masline
Mazare Minune
Sufleu De Conopida
Ghiveci Cu Oua
Budinca De Conopida
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Telina Cu Masline Si Sos
Fasole Boabe Preparata Greceste
Pilaf De Mazare Cu Ciuperci
Budinca De Cascaval Cu Spanac
Mincare De Telina Cu Brinza
Andive Natur
Oua Fierte Cu Spanac
 

Top Retete Culinare