Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pilaf De Urzici Si Orez

Ingrediente
½ kg urzici, 4 cescute de orez, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei, sare, piper

Preparare
Se aleg urzicile (numai frunze), se spala in multe ape, apoi se pun la foc in apa putin sarata, lasind sa dea citeva clocote. Se scurg de apa si se toaca nu prea marunt. Se alege si se spala orezul, se usuca in ulei fierbinte, se adauga ceapa foarte marunt tocata, sarea, piperul si zeama in care au fiert urzicile, bine limpezita. Se lasa la foc mic sa dea citeva clocote, apoi se da la cuptor pina cind infloreste bine orezul.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Conopida La Cuptor
Ciulama De Ciuperci
Ardei Umpluti Cu Orez
Urzici Cu Maioneza
Sufleu Cu Broccoli Si Conopida
Fasole Verde Cu Sos De Rosii
Budinca Cu Clatite La Cuptor
Shakshuka
Conopida Cu Pesmet
Mazare Minune
Manaman ( Reteta Turceasca Pentru Mic Dejun)
Gulii Cu Smintina
Clatite Cu Dovlecei
Ardei Umpluti Cu Ciuperci Si Verdeata
Chiftelute De Dovlecei
Deliciul Lui Budha
Piure De Urzici
Conopida Sote Cu Brinza Si Unt
Rulada De Piure De Spanac
Sufleu De Patlagele Rosii
 

Top Retete Culinare