Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Andive Natur

Ingrediente
1 kg andive, zeama de la o lamiie, patru linguri de ulei, o lingura de sare

Preparare
Se curata andivele de foile ingalbenite, se taie cotorul. Se oparesc 10 minute in apa clocotita nesarata. Se varsa in strecuratoare si se scurg bine. Se pun la fiert in alta apa clocotita, in care s-a adaugat sarea, zeama de lamiie si uleiul. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 de minute. Se varsa in strecuratoare, se scurg bine.

Servire
Se servesc ca garnitura la friptura.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mincare De Vinete Preparata Ruseste
Mazare Cu Ciuperci Si Iaurt
Tocanita Andaluza De Anghinare
Dovlecei Cu Legume La Cuptor
Fasole Verde Cu Oua
Dovlecei Cu Piper
Mincare De Gulii
Dovlecel La Cuptor
Shakshuka
Mancarica De Vinete
Chifle Cu Spanac
Mincare De Morcovi
Ciuperci Umplute La Cuptor
Clatite Cu Dovlecei
Strudel Cu Spanac
Fasole Verde Cu Omleta La Cuptor
Conopida Sote
Budinca De Conopida
Sarmale Cu Crupe De Porumb (porumb Macinat)
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
 

Top Retete Culinare