Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )

Ingrediente
Pentru coca : 250 gr. faina, 125 gr. margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina, 50 gr. margarina, 1 kg ceapa, 250 gr. smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru

Preparare
Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora)

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Romburi Din Malai Cu Sos De Rosii
Mincarica Din Frunze De Gulioare Cu Soia
Pilaf De Urzici
Chiftelute De Conopida
Ardei Umpluti Cu Orez
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Mincare De Salata Verde Cu Smintina
Sufleu De Patlagele Rosii
Rosii La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Mincare De Urzici
Oua Fierte Cu Spanac
Vinete Portugheze
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Conopida Cu Pesmet
Sarmale Cu Crupe De Porumb (porumb Macinat)
Budinca De Spanac Cu Smintina
Mazare Cu Friganele
Legume Gratinate
Iahnie De Fasole
 

Top Retete Culinare