Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )

Ingrediente
Pentru coca : 250 gr. faina, 125 gr. margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina, 50 gr. margarina, 1 kg ceapa, 250 gr. smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru

Preparare
Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora)

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Dovlecel La Cuptor
Musaca Din Vinete Si Cartofi
Ghiveci Cu Oua
Vinete Cu Ceapa Si Oua
Sarmale Cu Crupe De Porumb (porumb Macinat)
Mincare De Dovlecei
Dovlecei Cu Piper
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Cioaca
Rulouri De Spanac Umplute
Legume Asortate Cu Unt
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Mincare De Fasole Grasa
Ardei Umpluti Cu Franzelute
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Chiftelute De Praz Cu Smintina
Iahnie De Fasole Pentru Post
Budinca De Morcovi
Mincare De Conopida
Piure De Spanac Cu Lapte
 

Top Retete Culinare