Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )

Ingrediente
Pentru coca : 250 gr. faina, 125 gr. margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina, 50 gr. margarina, 1 kg ceapa, 250 gr. smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru

Preparare
Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora)

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Conopida Poloneza
Strudel Cu Spanac
Vinete In Smintina
Mazare Cu Friganele
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Lipie Cu Ceapa Si Masline
Falafel Original Israelian
Telina Cu Masline
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Legume Fierte Cu Smintina
Mincare De Telina Cu Ciuperci
Conopida Sote
Dovleac Prajit
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Chiftelute De Conopida
Mincare De Gulii
Mazare Verde Gatita Frantuzeste
Ardei Umpluti Cu Legume
 

Top Retete Culinare