Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )

Ingrediente
Pentru coca : 250 gr. faina, 125 gr. margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina, 50 gr. margarina, 1 kg ceapa, 250 gr. smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru

Preparare
Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora)

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Dovlecei Cu Piper
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
Legume Cu Sos De Lapte
Vinete Umplute.
Sufleu De Spanac
Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Mazare Cu Friganele
Ardei Umpluti Cu Vinete
Castraveti Murati Umpluti
Oua Fierte Cu Spanac
Ardei Umpluti Cu Franzelute
Vinete Umplute Cu Orez
Garnitura Pentru Fripturi
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Fasole Verde Cu Oua
Ghiveci
Chiftelute De Dovlecei
Pireu De Spanac
Vinete Preparate Greceste
 

Top Retete Culinare