Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )

Ingrediente
Pentru coca : 250 gr. faina, 125 gr. margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina, 50 gr. margarina, 1 kg ceapa, 250 gr. smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru

Preparare
Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora)

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Budinca De Praz
Chifle Cu Spanac
Mincarica De Ardei Copti
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Mancare Cu Soia
Budinca De Spanac
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Vinete
Dovleac Prajit
Tocanita
Piure De Avocado
Piperchi
Dovlecei Cu Smantana
Ardei Umpluti Cu Vinete
Mincare De Morcovi
Ardei Umpluti Cu Orez
Andive La Gratin
Shakshuka
Bame Grecesti
Ardei Umpluti Cu Legume
 

Top Retete Culinare