Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval

Ingrediente
3 oua, 2 pahare lapte, 3-4 linguri faina, 0,5 dl ulei, 1 kg spanac, 3 linguri unt, 150 gr. cascaval ras, 4 linguri smintina, 1 lingurita pesmet, sare

Preparare
Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smintina. In paralel se prepara clatitele. Se ia o cratita cu fundul de dimensiunile clatitei, se unge cu unt, apoi se asaza o clatita, se pune un strat de pireu de spanac, se presara cu cascaval ras si se continua asa pina se termina, deasupra raminind o clatita. Se presara cu cascaval ras, cu putin pesmet si se stropeste cu unt. Se da cratita la cuptor pentru 20 minute.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Macris Cu Oua
Tocanita De Ceapa
Castraveti Murati Umpluti
Ghiveci
Fasole Boabe Preparata Greceste
Mancarica De Fasole Cu Carnati Afumati
Fritata Cu Ciuperci Si Dovleac
Sufleu De Conopida
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Taitei Cu Legume
Iahnie De Fasole Uscata
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Mincare De Dovlecei
Musaca De Vinete Cu Soia
Chiftelute De Dovlecei
Vinete Preparate Greceste
Ghiveci Rapid Cu Sos De Gutui Si Mure
Pireu De Spanac
Conopida Sote
Pilaf De Mazare Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare