Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Pentru Post

Ingrediente
1/2 kg fasole uscata, 2 cepe mari, 2 morcovi, 3-4 catei usturoi, 1-2 foi de dafin, 500 g spanac, sare, piper, boia cimbru.

Preparare
Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia. Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

Servire
Se serveste cu muraturi.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Legume Asortate Cu Unt
Dovlecei Umpluti Cu Orez
Ciuperci Cu Legume
Andive La Gratin
Sufleu De Patlagele Rosii
Ghiveci Cu Oua
Ghiveci Din Legume
Mincare De Patlagele Vinete
Sufleu De Conopida
Mincare De Telina Cu Brinza
Telina Pane Cu Sos Picant
Conopida Poloneza
Spanac Cu Lapte
Iahnie De Fasole Pentru Post
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Deliciul Lui Budha
Garnitura De Dovlecei
Musaca De Vinete Cu Soia
Chiftele De Zarzavat
Risotto Cu Bostan
 

Top Retete Culinare