Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Pentru Post

Ingrediente
1/2 kg fasole uscata, 2 cepe mari, 2 morcovi, 3-4 catei usturoi, 1-2 foi de dafin, 500 g spanac, sare, piper, boia cimbru.

Preparare
Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia. Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

Servire
Se serveste cu muraturi.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Pilaf De Urzici Si Orez
Sufleu De Dovlecei
Garnitura Rapida De Cartofi
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Deliciul Lui Budha
Budinca De Cascaval Cu Spanac
Oua Fierte Cu Spanac
Telina Pane Cu Sos Picant
Mazare Minune
Chiftele De Dovlecei
Mincarica De Mazare
Chiftele Cu Pois Chiches (naut)
Shakshuka
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Vinete In Smintina
Sufleu De Spanac Cu Piine
Piure De Spanac Cu Lapte
Chiftelute De Praz Cu Smintina
Chiftele De Praz
Chifle Cu Spanac
 

Top Retete Culinare