Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Pentru Post

Ingrediente
1/2 kg fasole uscata, 2 cepe mari, 2 morcovi, 3-4 catei usturoi, 1-2 foi de dafin, 500 g spanac, sare, piper, boia cimbru.

Preparare
Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia. Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

Servire
Se serveste cu muraturi.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Frigarui De Rosii Cu Paine La Gratar
Vinete Umplute.
Tocanita
Fasole Batuta
Chifle Cu Spanac
Chiftelute De Morcovi
Sufleu De Dovleac
Fasole Verde Cu Rosii
Sfecla Cu Unt Si Smintina
Mazare Cu Rosii
Rosii Umplute Cu Soia
Garnitura De Dovlecei
Sote De Vinete
Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Mancarica De Fasole Cu Carnati Afumati
Vinete In Smintina
Sufleu De Spanac
Mancare De Pui Cu Legume Si Oua Fierte
Pilaf De Urzici
Dovlecei Cu Brinza
 

Top Retete Culinare