Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Pentru Post

Ingrediente
1/2 kg fasole uscata, 2 cepe mari, 2 morcovi, 3-4 catei usturoi, 1-2 foi de dafin, 500 g spanac, sare, piper, boia cimbru.

Preparare
Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia. Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

Servire
Se serveste cu muraturi.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
Risotto Cu Bostan
Vinete Portugheze
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Mincare De Telina Cu Bulion
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Vinete Preparate Greceste
Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Sufleu De Fasole Verde
Mincare De Urzici
Garnitura De Dovlecei
Tocanita Andaluza De Anghinare
Fasole Batuta
Budinca De Spanac Cu Smintina
Iahnie De Telina Cu Masline
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Mincare De Fasole Verde
Sufleu De Dovleac
Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
Mincare De Patlagele Vinete
 

Top Retete Culinare