Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Pentru Post

Ingrediente
1/2 kg fasole uscata, 2 cepe mari, 2 morcovi, 3-4 catei usturoi, 1-2 foi de dafin, 500 g spanac, sare, piper, boia cimbru.

Preparare
Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia. Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

Servire
Se serveste cu muraturi.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Rosii La Cuptor
Fasole Verde Cu Rosii Si Usturoi
Praz Cu Masline
Vinete Preparate Greceste
Sufleu De Spanac Cu Piine
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Mincare De Conopida
Placinta Cu Spanac
Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Dovlecei Cu Unt
Vinete
Morcovi Cu Unt Si Smintina
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Garnitura Rapida De Cartofi
Conopida Cu Sos De Smintina
Rulada De Piure De Spanac
Vinete Cu Sos De Rosii
Chiftele Din Fasole
Rosii Umplute Cu Franzela
Caserola De Conopida Cu Pastrama
 

Top Retete Culinare