Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac Cu Lapte

Ingrediente
1/2 kg. frunze de spanac, 1 l de lapte, 1 catel de usturoi, boia, sare, ulei, 2 linguri de faina

Preparare
Se spala bine frunzele de spanac si se pun la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se storc bine. Se toaca pe fund de lemn. Se prajesc 2 linguri de faina in ulei, se pune boiaua si usturoiul tocat marunt, se adauga spanacul si putin cate putin (dupa cum se ingroasa mancarea) se adauga laptele. Se sareaza dupa gust. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote.

Servire
Se serveste cu ochiuri de ou

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Dovlecei Cu Legume La Cuptor
Rulada Economica Cu Spanac
Andive Gratinate
Legume Asortate Cu Unt
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Conopida Sote Cu Brinza Si Unt
Fasole Verde Cu Rosii Si Usturoi
Chiftele De Praz
Mincare De Praz
Vinete Umplute.
Gulii Prajite
Mancarica De Vinete
Musaca Din Vinete Si Cartofi
Macris Cu Oua
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Fasole Verde Cu Rosii
Telina Cu Masline Si Sos
Mincare De Dovlecei
Mincare De Patlagele Vinete
Chiftelute De Vinete
 

Top Retete Culinare