Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac Cu Lapte

Ingrediente
1/2 kg. frunze de spanac, 1 l de lapte, 1 catel de usturoi, boia, sare, ulei, 2 linguri de faina

Preparare
Se spala bine frunzele de spanac si se pun la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se storc bine. Se toaca pe fund de lemn. Se prajesc 2 linguri de faina in ulei, se pune boiaua si usturoiul tocat marunt, se adauga spanacul si putin cate putin (dupa cum se ingroasa mancarea) se adauga laptele. Se sareaza dupa gust. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote.

Servire
Se serveste cu ochiuri de ou

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Urzici Cu Maioneza
Mazare Verde Gatita Frantuzeste
Tocanita De Ciuperci
Conopida Poloneza
Castraveti Murati Umpluti
Ciuperci Umplute La Cuptor
Tocanita Andaluza De Anghinare
Garnitura De Dovlecei
Garnitura Pentru Fripturi
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Conopida La Cuptor
Dovlecel Cu Lapte
Ghiveci Cu Oua
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Praz Cu Masline
Fasole Alba Cu Sos De Rosii
Sufleu De Telina
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Legume Gratinate
Vinete In Smintina
 

Top Retete Culinare