Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb

Ingrediente
2 portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar

Preparare
Se curata fructele de coaja, se taie merele, iar portocalele se desfac in felii si se aranjeaza in salatiera. Se pune vinul intr-un ibric, se pune pe foc pina un clocot impreuna cu zaharul. Se ia ibricul de pe foc, se adauga romul si se toarna amestecul fierbinte peste fructe.

Servire
Se serveste salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Legume Cu Sos De Lapte
Sufleu De Dovlecei
Spanac La Cuptor Cu Pesmet
Pirjoale De Fasole
Musaca Din Vinete Si Cartofi
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Budinca De Spanac
Spanac Cu Lapte
Bame Grecesti
Conopida Cu Sos Alb La Cuptor
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Vinete Cu Ceapa Si Oua
Garnitura De Dovlecei
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Mancare Cu Soia
Dovlecel Cu Lapte
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Gulii Umplute Cu Orez
Dovlecei Cu Unt
Sufleu De Dovleac
 

Top Retete Culinare