Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb

Ingrediente
2 portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar

Preparare
Se curata fructele de coaja, se taie merele, iar portocalele se desfac in felii si se aranjeaza in salatiera. Se pune vinul intr-un ibric, se pune pe foc pina un clocot impreuna cu zaharul. Se ia ibricul de pe foc, se adauga romul si se toarna amestecul fierbinte peste fructe.

Servire
Se serveste salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mincare De Telina Cu Ciuperci
Taitei Cu Legume
Fasole Verde Sau Tucara Cu Sos De Rosii Si Masline
Sufleu De Dovlecei
Chiftele De Dovlecei
Morcovi Cu Unt Si Smintina
Mazare Scazuta
Sufleu De Fasole Verde
Andive La Gratin
Mancare Cu Soia
Vinete Umplute Cu Orez
Budinca De Conopida
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Mancare De Urzici
Ghiveci
Urzici Batute
Musaca De Vinete Cu Soia
Spanac Cu Sos De Rosii
Macris Cu Oua
 

Top Retete Culinare