Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb

Ingrediente
2 portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar

Preparare
Se curata fructele de coaja, se taie merele, iar portocalele se desfac in felii si se aranjeaza in salatiera. Se pune vinul intr-un ibric, se pune pe foc pina un clocot impreuna cu zaharul. Se ia ibricul de pe foc, se adauga romul si se toarna amestecul fierbinte peste fructe.

Servire
Se serveste salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Romburi Din Malai Cu Sos De Rosii
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Cioaca
Sfecla Cu Unt Si Smintina
Mancare De Urzici
Fasole Verde Cu Rosii Si Usturoi
Sufleu De Fasole Verde
Vinete Preparate Greceste
Dovleac Prajit
Conopida La Cuptor
Sufleu De Legume Variate
Pirjoale De Fasole
Rulada De Piure De Spanac
Spanac La Cuptor Cu Pesmet
Musaca De Vinete Cu Soia
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Mazare Cu Ciuperci Si Iaurt
Tarta Cu Legume
Budinca De Clatite Cu Spanac
Sufleu Cu Broccoli Si Conopida
 

Top Retete Culinare