Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb

Ingrediente
2 portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom (intr-un pahar mic), 2-3 linguri de zahar

Preparare
Se curata fructele de coaja, se taie merele, iar portocalele se desfac in felii si se aranjeaza in salatiera. Se pune vinul intr-un ibric, se pune pe foc pina un clocot impreuna cu zaharul. Se ia ibricul de pe foc, se adauga romul si se toarna amestecul fierbinte peste fructe.

Servire
Se serveste salata rece drept garnitura la friptura de curcan sau la antricot de vitel

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Tocanita De Ceapa
Telina Cu Masline Si Sos
Mincare De Fasole Verde
Fasole Alba Cu Sos De Rosii
Mincare De Dovlecei Cu Legume
Dovlecei Cu Smantana
Pilaf De Urzici Si Orez
Tocanita De Ciuperci
Telina Cu Masline
Iahnie De Fasole Uscata
Ardei Umpluti Cu Vinete
Sufleu Cu Broccoli Si Conopida
Ghiveci Dietetic
Dovlecei Umpluti Cu Orez
Conopida Poloneza
Chiftele De Praz
Spanac Cu Sos De Ghimbir
Galuste Din Ciuperci
Legume Fierte Cu Smintina
Spanac Cu Sos De Rosii
 

Top Retete Culinare