Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Cu Afumatura

Ingrediente
300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Preparare
Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.

Servire
Se serveste presarata cu marar si patrunjel

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Conopida Poloneza
Sufleu De Dovlecei
Mazare Cu Rosii
Piperchi
Fasole Verde Cu Rosii
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Sufleu De Conopida
Ghiveci
Budinca Cu Clatite La Cuptor
Chiftelute De Morcovi
Budinca De Conopida
Macris Cu Oua
Piure De Spanac Cu Lapte
Mincare De Salata Verde Cu Smintina
Vinete
Ardei Umpluti Cu Franzelute
Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Chiftelute De Vinete
Vinete Umplute.
 

Top Retete Culinare