Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Cu Afumatura

Ingrediente
300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Preparare
Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.

Servire
Se serveste presarata cu marar si patrunjel

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Caserola De Conopida Cu Pastrama
Iahnie De Fasole Pentru Post
Morcovi Cu Unt Si Smintina
Frigarui De Rosii Cu Paine La Gratar
Chiftele De Praz
Dovlecei Cu Smantana
Chiftelute De Conopida
Fritata Cu Ciuperci Si Dovleac
Vinete Indiene
Mincare De Gulii
Ghiveci De Toamna
Mazare Scazuta
Mazare Cu Rosii
Sufleu De Legume Variate
Chiftele De Zarzavat
Gratin De Legume Cu Brinza
Mancare De Pui Cu Legume Si Oua Fierte
Tocanita De Ceapa
Budinca De Morcovi
Mincare De Patlagele Vinete
 

Top Retete Culinare