Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Cu Afumatura

Ingrediente
300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Preparare
Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.

Servire
Se serveste presarata cu marar si patrunjel

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Pasteta De Legume Cu Morcovi
Pilaf De Mazare Cu Ciuperci
Telina Cu Masline
Piure De Urzici
Ghiveci Cu Oua
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Dovlecel Pane Cu Smantana
Sote De Dovlecei
Sufleu De Spanac Cu Piine
Mincare De Telina Cu Brinza
Conopida La Cuptor
Conopida Cu Pesmet
Spanac La Cuptor Cu Pesmet
Iahnie De Fasole
Pilaf De Urzici
Lipie Cu Ceapa Si Masline
Praz Cu Masline
Telina Cu Masline Si Sos
Deliciul Lui Budha
Dovlecel La Cuptor
 

Top Retete Culinare