Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Cu Afumatura

Ingrediente
300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Preparare
Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.

Servire
Se serveste presarata cu marar si patrunjel

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Pui Cu Fasole Montignac
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
Rulouri De Spanac Umplute
Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Budinca De Spanac
Fasole Verde Cu Rosii Si Usturoi
Dovlecei Umpluti Cu Orez
Mincare De Telina Cu Bulion
Clatite Cu Dovlecei
Chiftele Cu Pois Chiches (naut)
Spanac Cu Smintina
Ciulama De Ciuperci
Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Chiftelute De Legume
Sufleu De Spanac
Chiftele De Zarzavat Cu Sos
Budinca De Spanac Cu Smintina
Mazare Cu Marar
 

Top Retete Culinare