Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Cu Afumatura

Ingrediente
300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Preparare
Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.

Servire
Se serveste presarata cu marar si patrunjel

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Ardei Umpluti Cu Ciuperci Si Verdeata
Dovlecel Pane Cu Smantana
Garnitura De Dovlecei
Urzici Batute
Iahnie De Fasole Uscata
Mincare De Patlagele Vinete
Chiftele Din Fasole
Taitei Cu Legume
Sufleu De Telina
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Budinca De Cascaval Cu Spanac
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Iahnie De Fasole
Sfecla Cu Unt Si Smintina
Sufleu De Dovlecei Cu Smintina
Rosii Umplute Cu Franzela
Spanac La Cuptor
Tarta Cu Legume
Dovlecei Cu Smantana
 

Top Retete Culinare