Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Iahnie De Fasole Cu Afumatura

Ingrediente
300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Preparare
Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.

Servire
Se serveste presarata cu marar si patrunjel

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sufleu De Patlagele Rosii
Mincare De Telina Cu Bulion
Telina Pane Cu Sos Picant
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Sufleu De Dovlecei
Manaman ( Reteta Turceasca Pentru Mic Dejun)
Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )
Conopida Cu Sos Alb La Cuptor
Praz Cu Orez Si Masline
Ciuperci Cu Legume
Galuste Din Ciuperci
Sufleu De Conopida
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Pilaf De Mazare Cu Ciuperci
Rulada Economica Cu Spanac
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Vinete Umplute Cu Orez
Lipie Cu Ceapa Si Masline
Sufleu De Telina
 

Top Retete Culinare