Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftele Din Fasole

Ingrediente
1 ceasca fasole alba uscata, 1 chifla muiata in apa, 1 ou, faiana sau pesmet, untdelemn, sare, patrunjel tocat

Preparare
Fasolea muiata din ajun se fierbe in apa rece cu sare pina se moaie bine. Se trece prin sita, se amesteca cu chifla muiata si farimitata si cu oul batut. Se intinde aceasta pasta de grosimea unui deget, pe o scindura presarata cu faina, se taie cu paharul rotunduri, se tavalesc in faina sau pesmet si se rumenesc pe ambele parti in untdelemn incins. Se presara chiftelele cu patrunjelul tocat.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Fasole Batuta
Deliciul Lui Budha
Chiftelute De Praz Cu Smintina
Fasole Verde Cu Omleta La Cuptor
Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Linte Cu Orez
Budinca De Clatite Cu Spanac
Bame Grecesti
Piure De Urzici
Chiftelute De Morcovi
Praz Cu Masline
Mazare Scazuta
Chifle Cu Spanac
Mincare De Telina Cu Bulion
Piure De Avocado
Ciulama De Cartofi
Telina Cu Masline
Sote De Vinete
Mincare De Gulii
 

Top Retete Culinare