Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mincarica De Ardei Copti

Ingrediente
10 ardei copti (verzi si rosii), 2-3 catei de usturoi, 1-2 cepe (depinde de marime), condimente (vegeta, sare, piper), patrunjel, putin ulei, pasta de tomate, apa

Preparare
Ardeii copti se curata si se lasa putin la racit. Intre timp, intr-o tigaie adanca sau o craticioara potrivita in care se pune uleiul, se calesc 3-4 minute la foc potrivit ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute subtiri. Se pune vegeta, sare si piper, dupa gust. Apoi se adauga pasta de tomate astfel incat mancarica sa iasa destul de rosie. Se lasa pe foc 2 minute amestecand din cand in cand. Se adauga putina apa, dupa care se pun ardeii copti taiati in feliute de 2 cm. Se amesteca totul si se mai pune apa cat sa acopere zarzavatul. Se lasa cam 10-15 minute. Cand este aproape gata se presara patrunjel tocat.

Servire
Se poate servi ca al doilea fel, ca aperitiv sau garnitura

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Conopida Cu Sos De Smintina
Sufleu De Dovlecei Cu Smintina
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Mincare De Telina
Budinca De Conopida
Conopida Sote Cu Brinza Si Unt
Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Sufleu De Legume Variate
Legume Gratinate
Mincarica De Ardei Copti
Deliciul Lui Budha
Mincare De Dovlecei Cu Legume
Legume Asortate Cu Unt
Chiftelute De Conopida
Rulada De Piure De Spanac
Ghiveci Rapid Cu Sos De Gutui Si Mure
Budinca Cu Clatite La Cuptor
Praz Cu Masline
Rulouri De Spanac Umplute
 

Top Retete Culinare