Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vinete Umplute Cu Orez

Ingrediente
3 vinete mai mari, 3 linguri unt, 4-5 cepe, 3-4 ardei, 2 gogosari, 1 morcov, usturoi, 1 pahar ulei, 1 cescuta orez, 5-6 rosii, verdeata, sare, piper

Preparare
Se taie vinetele in jumatati, se oparesc in apa clocotita cu sare 10-20 minute. Se pun sub teasc. Intre timp se prepara umplutura astfel: se inabusa ceapa in ulei, se adauga ardeii, gogosarii, morcovul ras, miezul de la vinete si usturoi. Se lasa sa scada si se adauga o cescuta de orez. Se mai lasa sa se inabuse bine si cu orezul, apoi se adauga citeva rosii curatate de pielita si tocate. Se scade bine si se adauga verdeata multa tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, se asaza in cratita, se toarna pe deasupra sos de rosii indulcit cu zahar si se dau la cuptor.

Servire
Se pot servi cu brinza rasa pe deasupra

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sufleu De Dovlecei
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Fasole Verde Cu Oua
Pilaf De Urzici
Conopida Cu Pesmet
Mazare Cu Rosii
Ghiveci Dietetic
Fritata Cu Ciuperci Si Dovleac
Vinete Cu Ceapa Si Oua
Tocanita De Ciuperci
Sufleu De Legume Variate
Fasole Verde Cu Rosii
Iahnie De Fasole Pentru Post
Vinete Umplute Cu Orez
Placinta Cu Spanac
Shakshuka
Sufleu De Dovlecei Cu Smintina
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Sote De Morcovi
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
 

Top Retete Culinare