Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vinete Umplute Cu Orez

Ingrediente
3 vinete mai mari, 3 linguri unt, 4-5 cepe, 3-4 ardei, 2 gogosari, 1 morcov, usturoi, 1 pahar ulei, 1 cescuta orez, 5-6 rosii, verdeata, sare, piper

Preparare
Se taie vinetele in jumatati, se oparesc in apa clocotita cu sare 10-20 minute. Se pun sub teasc. Intre timp se prepara umplutura astfel: se inabusa ceapa in ulei, se adauga ardeii, gogosarii, morcovul ras, miezul de la vinete si usturoi. Se lasa sa scada si se adauga o cescuta de orez. Se mai lasa sa se inabuse bine si cu orezul, apoi se adauga citeva rosii curatate de pielita si tocate. Se scade bine si se adauga verdeata multa tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, se asaza in cratita, se toarna pe deasupra sos de rosii indulcit cu zahar si se dau la cuptor.

Servire
Se pot servi cu brinza rasa pe deasupra

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Ardei Umpluti Cu Franzelute
Oua Fierte Cu Spanac
Lipie Cu Ceapa Si Masline
Macris Cu Oua
Vinete Indiene
Dovlecel La Cuptor
Garnitura De Dovlecei
Manaman ( Reteta Turceasca Pentru Mic Dejun)
Budinca De Spanac
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Praz Cu Masline
Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Garnitura Rapida De Cartofi
Risotto Cu Bostan
Ghiveci Din Legume
Conopida La Cuptor
Budinca De Cascaval Cu Spanac
Mancarica De Vinete
Piure De Urzici
Tocanita De Ceapa
 

Top Retete Culinare