Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vinete Umplute Cu Orez

Ingrediente
3 vinete mai mari, 3 linguri unt, 4-5 cepe, 3-4 ardei, 2 gogosari, 1 morcov, usturoi, 1 pahar ulei, 1 cescuta orez, 5-6 rosii, verdeata, sare, piper

Preparare
Se taie vinetele in jumatati, se oparesc in apa clocotita cu sare 10-20 minute. Se pun sub teasc. Intre timp se prepara umplutura astfel: se inabusa ceapa in ulei, se adauga ardeii, gogosarii, morcovul ras, miezul de la vinete si usturoi. Se lasa sa scada si se adauga o cescuta de orez. Se mai lasa sa se inabuse bine si cu orezul, apoi se adauga citeva rosii curatate de pielita si tocate. Se scade bine si se adauga verdeata multa tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, se asaza in cratita, se toarna pe deasupra sos de rosii indulcit cu zahar si se dau la cuptor.

Servire
Se pot servi cu brinza rasa pe deasupra

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Fasole Verde Sau Tucara Cu Sos De Rosii Si Masline
Mazare Minune
Piure De Urzici
Dovlecel Cu Lapte
Telina Cu Masline
Mincarica De Mazare
Mincare De Urzici
Mincare De Dovlecei Cu Legume
Conopida La Cuptor
Mincare De Morcovi
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Budinca De Spanac Cu Smintina
Ghiveci
Iahnie De Telina Cu Masline
Macris Cu Oua
Mancarica De Fasole Cu Carnati Afumati
Bame Grecesti
Andive La Gratin
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Chiftelute De Legume
 

Top Retete Culinare