Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Spanac Umplute

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 1 lingura faina, ½ pahar lapte, sare, piper, 1 catel usturoi, cubulete de piine prajite in unt, 1 ou, 2-3 linguri brinza telemea rasa, 1 cescuta lapte

Preparare
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mazare Minune
Telina Cu Masline Si Sos
Andive La Gratin
Mincare De Telina Cu Brinza
Iahnie De Fasole Uscata
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Sufleu De Spanac Cu Piine
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Mincare De Telina
Conopida Cu Sos De Smintina
Spanac Cu Lapte
Sufleu De Telina
Conopida Cu Pesmet
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Tocanita De Ceapa
Andive Natur
Praz Cu Masline
Ghiveci Rapid Cu Sos De Gutui Si Mure
Dovlecel La Cuptor
 

Top Retete Culinare