Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Spanac Umplute

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 1 lingura faina, ½ pahar lapte, sare, piper, 1 catel usturoi, cubulete de piine prajite in unt, 1 ou, 2-3 linguri brinza telemea rasa, 1 cescuta lapte

Preparare
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Clatite Cu Oua Si Spanac
Ghiveci De Toamna
Dovleac Prajit
Strudel Cu Spanac
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Oua Fierte Cu Spanac
Budinca De Ciuperci Cu Verdeata
Telina Cu Masline Si Sos
Mazare Minune
Spanac La Cuptor Cu Pesmet
Cioaca
Sufleu De Spanac
Garnitura Rapida De Cartofi
Mazare Cu Ciuperci Si Iaurt
Pilaf De Urzici Si Orez
Ciuperci Cu Legume
Budinca De Clatite Cu Spanac
Spanac La Cuptor Cu Cascaval Ras
Spanac Cu Smintina
Chiftelute De Vinete
 

Top Retete Culinare