Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Spanac Umplute

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 1 lingura faina, ½ pahar lapte, sare, piper, 1 catel usturoi, cubulete de piine prajite in unt, 1 ou, 2-3 linguri brinza telemea rasa, 1 cescuta lapte

Preparare
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sufleu De Dovlecei Cu Smintina
Galuste Din Ciuperci
Tortilla Cu Legume
Ghiveci Dietetic
Mazare Verde Gatita Frantuzeste
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Fasole Verde Cu Rosii
Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Lipie Cu Ceapa Si Masline
Sote De Morcovi
Sufleu De Dovlecei
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Mincare De Urzici
Chifle Cu Spanac
Spanac La Cuptor Cu Cascaval Ras
Chiftelute De Legume
Tocanita De Ciuperci
Rulada Economica Cu Spanac
Sufleu De Spanac
 

Top Retete Culinare