Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Spanac Umplute

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 1 lingura faina, ½ pahar lapte, sare, piper, 1 catel usturoi, cubulete de piine prajite in unt, 1 ou, 2-3 linguri brinza telemea rasa, 1 cescuta lapte

Preparare
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )
Mincare De Telina
Carote Alla Fiamminga
Iahnie De Fasole
Sote De Dovlecei
Legume Cu Sos De Lapte
Mazare Cu Friganele
Deliciul Lui Budha
Sufleu De Spanac
Chiftelute De Praz Cu Smintina
Chiftele De Dovlecei
Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Chiftele Din Fasole
Gulii Cu Smintina
Mancare De Pui Cu Legume Si Oua Fierte
Ochiuri In Tomate
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Mincare De Patlagele Vinete
 

Top Retete Culinare