Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Spanac Umplute

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 1 lingura faina, ½ pahar lapte, sare, piper, 1 catel usturoi, cubulete de piine prajite in unt, 1 ou, 2-3 linguri brinza telemea rasa, 1 cescuta lapte

Preparare
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Dovlecei Cu Masline
Dovlecei Cu Telemea Si Oua
Ardei Umpluti Cu Orez
Iahnie De Telina Cu Masline
Sufleu De Conopida
Ghiveci Din Legume
Mincarica De Ardei Copti
Mancarica De Vinete
Conopida Cu Brinza
Sufleu De Spanac
Praz Cu Masline In Sos De Rosii
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Mazare Verde Gatita Frantuzeste
Ragout De Conopida
Spanac La Cuptor Cu Pesmet
Pui Cu Fasole Montignac
Gulii Umplute Cu Orez
Chiftelute De Legume
Ghiveci Dietetic
Iahnie De Fasole Cu Afumatura
 

Top Retete Culinare