Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Spanac Umplute

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 1 lingura faina, ½ pahar lapte, sare, piper, 1 catel usturoi, cubulete de piine prajite in unt, 1 ou, 2-3 linguri brinza telemea rasa, 1 cescuta lapte

Preparare
Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mancarica De Vinete
Garnitura Pentru Fripturi
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Fritata Cu Ciuperci Si Dovleac
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Chifle Cu Spanac
Falafel Original Israelian
Mincare De Fasole Verde
Chiftele De Dovlecei
Dovlecei Cu Masline
Napi Cu Smantana
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Conopida Prajita Cu Pesmet
Rosii Umplute Cu Soia
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Mincare De Patlagele Vinete
Piure De Urzici
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Mincare De Telina Cu Bulion
 

Top Retete Culinare