Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Napi Cu Smantana

Ingrediente
Pentru 6 persoane

Preparare
Se taie napii in doua, si fiecare jumatate in alte 3 sau 4 bucati. Se curata bucatile dandu-le in acelasi timp si o forma, cam cat nuca de mare. Nu se mai spala, ci numai se sterg cu un servet. Se incalzeste putin unt intr-o cratita, se pun napii, se tin inabusiti 20 minute, la foc potrivit. Se misca cratita, ca sa nu se lipeasca de fund. Se pune sare. Deoparte se face un rantas alb, din jumatate lingura de unt, cu tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Cand sosul e fiert, se adauga smantana, se toarna peste napi si se lasa sa mai fiarba inabusit, la foc mic, 20 minute.

Servire
Cu friganele sau crochete

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Falafel Original Israelian
Mincare De Fasole Verde
Mancarica De Fasole Cu Carnati Afumati
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Mincare De Praz
Ghiveci Rapid Cu Sos De Gutui Si Mure
Andive La Gratin
Sufleu De Conopida
Mincarica De Mazare
Iahnie De Fasole
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Ciulama De Cartofi
Budinca De Spanac
Linte Cu Orez
Chiftelute De Legume
Mazare Verde Englezeasca
Clatite Cu Oua Si Spanac
Andive Natur
Mincare De Salata Verde Cu Smintina
 

Top Retete Culinare