Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Napi Cu Smantana

Ingrediente
Pentru 6 persoane

Preparare
Se taie napii in doua, si fiecare jumatate in alte 3 sau 4 bucati. Se curata bucatile dandu-le in acelasi timp si o forma, cam cat nuca de mare. Nu se mai spala, ci numai se sterg cu un servet. Se incalzeste putin unt intr-o cratita, se pun napii, se tin inabusiti 20 minute, la foc potrivit. Se misca cratita, ca sa nu se lipeasca de fund. Se pune sare. Deoparte se face un rantas alb, din jumatate lingura de unt, cu tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Cand sosul e fiert, se adauga smantana, se toarna peste napi si se lasa sa mai fiarba inabusit, la foc mic, 20 minute.

Servire
Cu friganele sau crochete

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Conopida Prajita Cu Pesmet
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Linte Cu Orez
Fasole Verde Sau Tucara Cu Sos De Rosii Si Masline
Legume Gratinate
Ardei Umpluti Cu Vinete
Fritata Cu Ciuperci Si Dovleac
Sote De Dovlecei
Iahnie De Telina Cu Masline
Conopida Sote Cu Brinza Si Unt
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Dovlecei Cu Telemea Si Oua
Ardei Umpluti Cu Franzelute
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Mincare De Fasole Verde
Shakshuka
Chiftele Din Fasole
Dovlecei Umpluti Cu Orez
Vinete In Smintina
 

Top Retete Culinare