Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Napi Cu Smantana

Ingrediente
Pentru 6 persoane

Preparare
Se taie napii in doua, si fiecare jumatate in alte 3 sau 4 bucati. Se curata bucatile dandu-le in acelasi timp si o forma, cam cat nuca de mare. Nu se mai spala, ci numai se sterg cu un servet. Se incalzeste putin unt intr-o cratita, se pun napii, se tin inabusiti 20 minute, la foc potrivit. Se misca cratita, ca sa nu se lipeasca de fund. Se pune sare. Deoparte se face un rantas alb, din jumatate lingura de unt, cu tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Cand sosul e fiert, se adauga smantana, se toarna peste napi si se lasa sa mai fiarba inabusit, la foc mic, 20 minute.

Servire
Cu friganele sau crochete

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Telina Cu Smintina Si Cascaval
Chifle Cu Spanac
Spanac La Cuptor
Mincare De Vinete Preparata Ruseste
Ragout De Conopida
Sufleu De Telina
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Fasole Verde Cu Omleta La Cuptor
Conopida Sote
Sote De Morcovi
Mincare De Telina
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Ardei Umpluti Cu Orez
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Dovlecei Cu Unt
Praz Cu Masline
Mazare Cu Rosii Si Marar
Spanac La Cuptor Cu Cascaval Ras
Rulouri De Spanac Umplute
Mincare De Conopida
 

Top Retete Culinare