Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Napi Cu Smantana

Ingrediente
Pentru 6 persoane

Preparare
Se taie napii in doua, si fiecare jumatate in alte 3 sau 4 bucati. Se curata bucatile dandu-le in acelasi timp si o forma, cam cat nuca de mare. Nu se mai spala, ci numai se sterg cu un servet. Se incalzeste putin unt intr-o cratita, se pun napii, se tin inabusiti 20 minute, la foc potrivit. Se misca cratita, ca sa nu se lipeasca de fund. Se pune sare. Deoparte se face un rantas alb, din jumatate lingura de unt, cu tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Cand sosul e fiert, se adauga smantana, se toarna peste napi si se lasa sa mai fiarba inabusit, la foc mic, 20 minute.

Servire
Cu friganele sau crochete

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mancare De Urzici
Napi Cu Smantana
Spanac La Cuptor
Conopida Cu Sos De Rosii
Gulii Umplute Cu Orez
Budinca De Morcovi
Budinca De Clatite Cu Spanac
Sufleu De Spanac Cu Piine
Conopida La Cuptor
Ciulama De Cartofi
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Quiche Cu Spanac Si Stafide
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Spanac Cu Sos De Rosii
Taitei Cu Legume
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Ciuperci Umplute La Cuptor
Mazare Cu Friganele
Macris Cu Oua
Vinete Cu Masline
 

Top Retete Culinare