Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Napi Cu Smantana

Ingrediente
Pentru 6 persoane

Preparare
Se taie napii in doua, si fiecare jumatate in alte 3 sau 4 bucati. Se curata bucatile dandu-le in acelasi timp si o forma, cam cat nuca de mare. Nu se mai spala, ci numai se sterg cu un servet. Se incalzeste putin unt intr-o cratita, se pun napii, se tin inabusiti 20 minute, la foc potrivit. Se misca cratita, ca sa nu se lipeasca de fund. Se pune sare. Deoparte se face un rantas alb, din jumatate lingura de unt, cu tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Cand sosul e fiert, se adauga smantana, se toarna peste napi si se lasa sa mai fiarba inabusit, la foc mic, 20 minute.

Servire
Cu friganele sau crochete

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mazare Cu Marar
Iahnie De Fasole Uscata
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Chiftele De Zarzavat Cu Sos
Spanac La Cuptor
Mincare De Dovlecei Cu Legume
Budinca De Morcovi Cu Unt
Piure De Avocado
Mazare Scazuta
Ochiuri In Tomate
Musaca Din Vinete Si Cartofi
Pilaf De Urzici Si Orez
Ciulama De Ciuperci
Falafel Original Israelian
Iahnie De Fasole Pentru Post
Garnitura Pentru Fripturi
Praz Cu Orez Si Masline
Sote De Morcovi
Conopida Sote
Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
 

Top Retete Culinare