Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Dovlecel La Cuptor

Ingrediente
1-2 dovlecei, 500 gr. carne macinata de porc si/sau vita, o ceapa mare, 2 rosii, 4 catei usturoi, o legatura marar, sare, piper, boia, ulei(de masline), smintina

Preparare
Dovlecelul se curata de coaja, se taie rondele si se sareaza. Carnea tocata se condimenteaza, se amesteca cu ceapa taiata marunt, usturoi pisat si putin marar. Intr-o tava unsa cu ulei se pune un strat de dovlecel peste care se pune carnea tocata si se acopera cu dovlecelul ramas peste care se pun rosile taiate rondele si o cana de apa. Dovlecelul se lasa in cuptor aprox.30-40 min. Cind dovlecelul este gata, se pune restul de marar tocat.

Servire
Se serveste cu smintina

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Garnitura Rapida De Cartofi
Budinca De Praz
Pilaf De Urzici
Fasole Alba Cu Sos De Rosii
Tocanita De Ciuperci
Clatite Cu Oua Si Spanac
Vinete Cu Sos De Rosii
Conopida Prajita Cu Pesmet
Ardei Umpluti Cu Legume
Sufleu De Spanac
Chiftele Din Fasole
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Sufleu De Patlagele Rosii
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Mazare Verde Englezeasca
Vinete Portugheze
Mazare Cu Rosii Si Marar
Cioaca
Ardei Umpluti Cu Orez
 

Top Retete Culinare