Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou

Ingrediente
6 ardei mari, ½ kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, ½ lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat

Preparare
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. Peste ardei si peste sosul turnat se presara patrunjel si marar tocat. Se da la cuptor sa fiarba incet pina ce se moaie ardeiul.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Castraveti Murati Umpluti
Legume Cu Sos De Lapte
Mancare Cu Soia
Ardei Copti Cu Smantana
Chiftelute De Legume
Tocanita De Ciuperci
Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Tocanita
Ciulama De Cartofi
Ghiveci Din Legume
Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Mazare Minune
Budinca De Conopida
Falafel Original Israelian
Spanac Cu Sos De Rosii
Ardei Umpluti Cu Ciuperci Si Verdeata
Mancarica De Vinete
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
 

Top Retete Culinare