Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou

Ingrediente
6 ardei mari, ½ kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, ½ lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat

Preparare
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. Peste ardei si peste sosul turnat se presara patrunjel si marar tocat. Se da la cuptor sa fiarba incet pina ce se moaie ardeiul.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Mancare De Pui Cu Legume Si Oua Fierte
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Sufleu De Fasole Verde
Sufleu De Telina
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Ardei Umpluti Cu Vinete
Andive La Gratin
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Romburi Din Malai Cu Sos De Rosii
Oua Fierte Cu Spanac
Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Rosii La Cuptor
Tocanita De Ceapa
Chiftele Din Fasole
Telina Cu Smintina Si Cascaval
 

Top Retete Culinare