Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou

Ingrediente
6 ardei mari, ½ kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, ½ lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat

Preparare
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. Peste ardei si peste sosul turnat se presara patrunjel si marar tocat. Se da la cuptor sa fiarba incet pina ce se moaie ardeiul.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Oua Fierte Cu Spanac
Budinca De Clatite Cu Spanac
Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Conopida La Cuptor
Andive Gratinate
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Conopida Cu Pesmet
Conopida Cu Sos De Smintina
Mancare De Pui Cu Legume Si Oua Fierte
Mincare De Gulii
Legume Fierte Cu Smintina
Fasole Batuta
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Sufleu De Dovlecei
Ardei Umpluti Cu Vinete
Morcovi Cu Unt Si Smintina
Mincare De Dovlecei Cu Rosii
Chiftele De Zarzavat
Mincare De Spanac Cu Usturoi
 

Top Retete Culinare