Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou

Ingrediente
6 ardei mari, ½ kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, ½ lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat

Preparare
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. Peste ardei si peste sosul turnat se presara patrunjel si marar tocat. Se da la cuptor sa fiarba incet pina ce se moaie ardeiul.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Dovlecei Umpluti Cu Orez
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Mazare Verde Englezeasca
Ghiveci Din Legume
Urzici Batute
Gratin De Rosii Cu Dovlecei
Dovlecei Cu Legume La Cuptor
Ciuperci La Cuptor Cu Smintina
Vinete In Smintina
Conopida Cu Sos Alb La Cuptor
Mazare Cu Rosii
Ardei Umpluti Cu Vinete
Mincare De Salata Verde Cu Smintina
Spanac La Cuptor
Tarta Cu Legume
Mazare Cu Rosii Si Marar
Ghiveci De Toamna
Budinca De Spanac Cu Smintina
Strudel Cu Spanac
Telina Cu Masline
 

Top Retete Culinare