Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou

Ingrediente
6 ardei mari, ½ kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, ½ lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat

Preparare
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. Peste ardei si peste sosul turnat se presara patrunjel si marar tocat. Se da la cuptor sa fiarba incet pina ce se moaie ardeiul.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Spanac La Cuptor
Chiftele De Dovlecei
Conopida La Cuptor
Urzici Batute
Morcovi Cu Unt Si Smintina
Fasole Verde Cu Sos De Rosii
Caserola De Conopida Cu Pastrama
Dovlecei Umpluti Cu Orez
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Mincare De Morcovi
Legume Fierte Cu Smintina
Mincare De Telina Cu Ciuperci
Sufleu De Spanac Cu Piine
Shakshuka
Chiftelute De Conopida
Chifle Cu Spanac
Chiftelute De Dovlecei
Ardei Umpluti Cu Vinete
Mincare De Salata Verde Cu Smintina
Spaghete Cu Rosii Si Branza
 

Top Retete Culinare