Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou

Ingrediente
6 ardei mari, ½ kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, ½ lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat

Preparare
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. Peste ardei si peste sosul turnat se presara patrunjel si marar tocat. Se da la cuptor sa fiarba incet pina ce se moaie ardeiul.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Praz Cu Masline
Pireu De Spanac
Chiftelute De Morcovi
Ghiveci Dietetic
Ardei Umpluti Cu Orez
Praz Cu Orez Si Masline
Cioaca
Budinca De Ciuperci Cu Verdeata
Mazare Minune
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Shakshuka
Vinete Indiene
Mincare De Conopida
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Mazare Cu Marar
Napi Cu Smantana
Telina Cu Masline
 

Top Retete Culinare