Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac La Cuptor Cu Pesmet

Ingrediente
1 kg. spanac, 50 gr. unt, 200 ml smintina, 50 gr. pesmet, ulei, sare, 3-4 catei de usturoi

Preparare
Se spala foarte bine spanacul, se pune la fiert in apa clocotita, se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se rastoarna in strecuratoare. Intr-o cratita, se pune unt sau ulei la foc mic. Se adauga usturoiul, se lasa un minut. Se ia vasul la o parte, se pune spanacul si se amesteca totul bine. Deasupra, se toarna smintina, apoi pesmetul, rumenit un minut in putin ulei. Se da cratita la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 10-15 minute cu foc potrivit.

Servire
Spanacul se serveste drept garnitura la ochiuri, chiftele, fripturi

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Spanac La Cuptor
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Sufleu De Conopida
Spanac Cu Sos De Rosii
Iahnie De Telina Cu Masline
Deliciul Lui Budha
Fasole Alba Cu Sos De Rosii
Rulada De Piure De Spanac
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Risotto Cu Bostan
Ciuperci La Cuptor Cu Smintina
Galuste Din Ciuperci
Gratin De Legume Cu Brinza
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Mincare De Fasole Verde
Dovlecei Cu Legume La Cuptor
Placinta Cu Spanac
Mancarica De Vinete
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Ciulama De Ciuperci
 

Top Retete Culinare