Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciulama De Cartofi

Ingrediente
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, ½ pahar lapte, sare

Preparare
Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Servire
Se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Budinca De Spanac
Shakshuka
Gulii Prajite
Vinete
Mincare De Telina Cu Brinza
Telina Cu Masline
Dovlecei Umpluti Cu Orez Si Gris
Mancare Cu Soia
Tocanita De Ciuperci
Dovlecei Cu Brinza
Dovlecei Cu Telemea Si Oua
Macris Cu Oua
Tortilla Cu Legume
Mincare De Telina Cu Bulion
Mazare Scazuta
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Vinete Cu Sos De Rosii
Conopida La Cuptor
Sote De Vinete
Rulada Economica Cu Spanac
 

Top Retete Culinare