Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciulama De Cartofi

Ingrediente
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, ½ pahar lapte, sare

Preparare
Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Servire
Se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Ghiveci
Mazare Cu Ciuperci Si Iaurt
Praz Cu Orez Si Masline
Musaca Din Vinete Si Cartofi
Piperchi
Vinete Portugheze
Quiche Cu Spanac Si Stafide
Conopida Sote
Mazare Scazuta
Spanac Cu Lapte
Andive La Gratin
Mazare Verde Englezeasca
Mazare Minune
Tocanita Andaluza De Anghinare
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Chiftelute De Dovlecei
Sote De Morcovi
Mazare Cu Rosii Si Marar
Budinca De Morcovi Cu Unt
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
 

Top Retete Culinare