Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciulama De Cartofi

Ingrediente
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, ½ pahar lapte, sare

Preparare
Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Servire
Se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
Shakshuka
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Vinete Umplute.
Garnitura Rapida De Cartofi
Tocanita Andaluza De Anghinare
Budinca De Clatite Cu Spanac
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Tocanita
Sufleu De Patlagele Rosii
Conopida Cu Pesmet
Falafel Original Israelian
Rulada De Piure De Spanac
Fasole Boabe Preparata Greceste
Tocanita De Ceapa
Budinca De Conopida
Mincare De Telina Cu Ciuperci
Ciulama De Ciuperci
 

Top Retete Culinare