Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciulama De Cartofi

Ingrediente
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, ½ pahar lapte, sare

Preparare
Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Servire
Se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mazare Cu Ciuperci Si Iaurt
Sufleu De Patlagele Rosii
Legume Asortate Cu Unt
Mancare De Urzici
Praz Cu Masline
Sufleu De Fasole Verde
Ciuperci Umplute La Cuptor
Shakshuka
Dovlecei Cu Unt
Mazare Verde Englezeasca
Legume Gratinate
Sufleu De Dovleac
Dovlecei Cu Telemea Si Oua
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Iahnie De Fasole Cu Afumatura
Rosii Umplute Cu Soia
Macris Cu Oua
Rosii Umplute Cu Franzela
Chiftelute De Praz Cu Smintina
Conopida Prajita Cu Pesmet
 

Top Retete Culinare