Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciulama De Cartofi

Ingrediente
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, ½ pahar lapte, sare

Preparare
Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Servire
Se serveste fierbinte

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Chiftelute De Vinete
Macris Cu Oua
Mazare Cu Marar
Praz Cu Masline
Chiftele Cu Pois Chiches (naut)
Galuste Din Ciuperci
Fasole Verde Cu Oua
Iahnie De Fasole Uscata
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Telina Cu Masline
Castraveti Murati Umpluti
Pui Cu Fasole Montignac
Conopida Cu Sos De Smintina
Tocanita De Legume Cu Pulpe De Pui
Sufleu De Fasole Verde
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Sote De Dovlecei
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Fasole Verde Cu Sos De Rosii
Chiftele De Zarzavat Cu Sos
 

Top Retete Culinare