Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute De Praz Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. praz nu prea gros, 2 l apa, 2 linguri faina, 2 linguri brinza burduf rasa, 1 lingura unt (margarina), 3 oua, ulei pentru prajit, 1 ceasca smintina, sare

Preparare
Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare citeva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se sdauga ouale puse pe rind, brinza, untul, sarea, faina. Compozitia va fi ca o ciulama groasa. Se incinge ulei intr-o tigaie adinca si se ia cu lingura din compozitie si i se da drumul in baia de ulei. Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-o forma pentru gratin (ex. de sticla de Jena). Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si se presara brinza rasa. Se dau jumate de ora la cuptor.

Servire
Se serveste in forma cu smintina deasupra

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Budinca De Morcovi Cu Unt
Mincare De Telina
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Tocanita De Ceapa
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Tocanita De Ciuperci
Tocanita Andaluza De Anghinare
Fasole Verde Sau Tucara Cu Sos De Rosii Si Masline
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Chiftelute De Praz Cu Smintina
Fasole Verde Cu Rosii
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Dovlecel Pane Cu Smantana
Dovlecei Cu Masline
Sfecla Cu Unt Si Smintina
Deliciul Lui Budha
Mancarica De Fasole Cu Carnati Afumati
Budinca De Spanac Cu Smintina
Pilaf De Urzici
Sufleu De Telina
 

Top Retete Culinare