Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute De Praz Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. praz nu prea gros, 2 l apa, 2 linguri faina, 2 linguri brinza burduf rasa, 1 lingura unt (margarina), 3 oua, ulei pentru prajit, 1 ceasca smintina, sare

Preparare
Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare citeva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se sdauga ouale puse pe rind, brinza, untul, sarea, faina. Compozitia va fi ca o ciulama groasa. Se incinge ulei intr-o tigaie adinca si se ia cu lingura din compozitie si i se da drumul in baia de ulei. Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-o forma pentru gratin (ex. de sticla de Jena). Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si se presara brinza rasa. Se dau jumate de ora la cuptor.

Servire
Se serveste in forma cu smintina deasupra

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mazare Verde Gatita Frantuzeste
Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Dovleac Prajit
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Legume Fierte Cu Smintina
Risotto Cu Bostan
Dovlecei Cu Unt
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Sufleu De Legume Variate
Ciulama De Ciuperci
Mancare Cu Soia
Vinete
Mincare De Conopida
Ardei Umpluti Cu Vinete
Legume Asortate Cu Unt
Chiftelute De Dovlecei
Mincare De Urzici
Ciuperci Cu Legume
Mazare Cu Rosii Si Marar
Deliciul Lui Budha
 

Top Retete Culinare