Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute De Praz Cu Smintina

Ingrediente
1 kg. praz nu prea gros, 2 l apa, 2 linguri faina, 2 linguri brinza burduf rasa, 1 lingura unt (margarina), 3 oua, ulei pentru prajit, 1 ceasca smintina, sare

Preparare
Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare citeva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se sdauga ouale puse pe rind, brinza, untul, sarea, faina. Compozitia va fi ca o ciulama groasa. Se incinge ulei intr-o tigaie adinca si se ia cu lingura din compozitie si i se da drumul in baia de ulei. Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-o forma pentru gratin (ex. de sticla de Jena). Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si se presara brinza rasa. Se dau jumate de ora la cuptor.

Servire
Se serveste in forma cu smintina deasupra

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Fasole Batuta
Mazare Scazuta
Mincare De Urzici
Fasole Verde Cu Sos De Rosii
Ciuperci Umplute La Cuptor
Mincare De Telina Cu Bulion
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Mincarica De Mazare
Gratin De Legume Cu Brinza
Dovlecel Cu Lapte
Dovlecei Cu Telemea Si Oua
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Conopida La Cuptor
Iahnie De Fasole Uscata
Chiftele De Dovlecei
Ardei Umpluti Cu Ciuperci Si Verdeata
Mazare Cu Rosii
Fasole Alba Cu Sos De Rosii
Cioaca
 

Top Retete Culinare