Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Poloneza

Ingrediente
o conopida medie, 2 oua fierte tari, 100 g pesmet, 150 g unt, patrunjel verde, sare

Preparare
Se curata conopida de frunze, se desface buchetele, se spala temeinic si se lasa in apa cu sare cca. 10 minute. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb ouale. Dupa ce s-a fiert conopida se scoate intr-o sita si se lasa 5 minute ca sa se evapore apa. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga pesmetul, amestecand de zor, pret de 5 minute. Se scoate conopida pe un platou, se presara cu pesmet, oua taiate felii, patrunjel verde tocat si se consuma imediat.

Servire
Se poate presara cu putin parmezan ras

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Budinca De Morcovi
Mazare Minune
Sote De Dovlecei
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Chiftelute De Legume
Andive La Gratin
Mazare Cu Marar
Budinca De Spanac Cu Smintina
Budinca De Cascaval Cu Spanac
Fasole Batuta
Clatite Cu Oua Si Spanac
Dovlecel Pane Cu Smantana
Ciuperci Umplute La Cuptor
Vinete Umplute Cu Orez
Spanac La Cuptor
Legume Cu Sos De Lapte
Mincare De Fasole Grasa
 

Top Retete Culinare