Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Poloneza

Ingrediente
o conopida medie, 2 oua fierte tari, 100 g pesmet, 150 g unt, patrunjel verde, sare

Preparare
Se curata conopida de frunze, se desface buchetele, se spala temeinic si se lasa in apa cu sare cca. 10 minute. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb ouale. Dupa ce s-a fiert conopida se scoate intr-o sita si se lasa 5 minute ca sa se evapore apa. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga pesmetul, amestecand de zor, pret de 5 minute. Se scoate conopida pe un platou, se presara cu pesmet, oua taiate felii, patrunjel verde tocat si se consuma imediat.

Servire
Se poate presara cu putin parmezan ras

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Budinca De Spanac
Budinca De Praz
Conopida Cu Brinza
Spanac Cu Sos De Ghimbir
Telina Cu Masline
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Conopida Poloneza
Napi Cu Smantana
Dovlecei Cu Bulion De Rosii
Bame Grecesti
Chiftelute De Dovlecei
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Sarmalute Cu Urda In Foi De Stevie
Mancarica De Fasole Cu Carnati Afumati
Sufleu De Spanac
Conopida Cu Sos Alb La Cuptor
Gulii Umplute Cu Orez
Quiche Cu Spanac Si Stafide
Mincare De Fasole Grasa
 

Top Retete Culinare