Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Poloneza

Ingrediente
o conopida medie, 2 oua fierte tari, 100 g pesmet, 150 g unt, patrunjel verde, sare

Preparare
Se curata conopida de frunze, se desface buchetele, se spala temeinic si se lasa in apa cu sare cca. 10 minute. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb ouale. Dupa ce s-a fiert conopida se scoate intr-o sita si se lasa 5 minute ca sa se evapore apa. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga pesmetul, amestecand de zor, pret de 5 minute. Se scoate conopida pe un platou, se presara cu pesmet, oua taiate felii, patrunjel verde tocat si se consuma imediat.

Servire
Se poate presara cu putin parmezan ras

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Ragout De Conopida
Pui Cu Fasole Montignac
Ardei Umpluti Cu Legume
Mincare De Morcovi
Spanac Cu Lapte
Tocanita De Ciuperci
Rosii Umplute Cu Soia
Napi Cu Smantana
Spanac Cu Sos De Ghimbir
Risotto Cu Bostan
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Tocanita De Ceapa
Tocanita Andaluza De Anghinare
Dovlecel La Cuptor
Praz Cu Orez Si Masline
Pirjoale De Fasole
Dovlecel Pane Cu Smantana
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Mancare De Urzici
Legume Fierte Cu Smintina
 

Top Retete Culinare