Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Poloneza

Ingrediente
o conopida medie, 2 oua fierte tari, 100 g pesmet, 150 g unt, patrunjel verde, sare

Preparare
Se curata conopida de frunze, se desface buchetele, se spala temeinic si se lasa in apa cu sare cca. 10 minute. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb ouale. Dupa ce s-a fiert conopida se scoate intr-o sita si se lasa 5 minute ca sa se evapore apa. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga pesmetul, amestecand de zor, pret de 5 minute. Se scoate conopida pe un platou, se presara cu pesmet, oua taiate felii, patrunjel verde tocat si se consuma imediat.

Servire
Se poate presara cu putin parmezan ras

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Lipie Cu Ceapa Si Masline
Mazare Cu Rosii
Linte Cu Orez
Ghiveci
Legume Gratinate
Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
Tocanita Andaluza De Anghinare
Conopida La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Legume
Mincare De Praz
Napi Cu Smantana
Urzici Cu Maioneza
Spanac Cu Sos De Rosii
Piure De Urzici
Mincare De Patlagele Vinete
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Oua Fierte Cu Spanac
Dovlecel La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Franzelute
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
 

Top Retete Culinare