Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Poloneza

Ingrediente
o conopida medie, 2 oua fierte tari, 100 g pesmet, 150 g unt, patrunjel verde, sare

Preparare
Se curata conopida de frunze, se desface buchetele, se spala temeinic si se lasa in apa cu sare cca. 10 minute. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb ouale. Dupa ce s-a fiert conopida se scoate intr-o sita si se lasa 5 minute ca sa se evapore apa. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga pesmetul, amestecand de zor, pret de 5 minute. Se scoate conopida pe un platou, se presara cu pesmet, oua taiate felii, patrunjel verde tocat si se consuma imediat.

Servire
Se poate presara cu putin parmezan ras

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Iahnie De Telina Cu Masline
Rosii Umplute Cu Franzela
Budinca De Clatite Cu Spanac
Pui Cu Fasole Montignac
Budinca De Spanac Cu Cascaval
Ghiveci Din Legume
Praz Cu Masline In Sos De Rosii
Mancarica De Vinete
Dovlecel Cu Lapte
Galuste Din Ciuperci
Urzici Cu Maioneza
Tocanita Andaluza De Anghinare
Ghiveci Dietetic
Ragout De Conopida
Mincare De Telina Cu Ciuperci
Fasole Verde Cu Rosii Si Usturoi
Mazare Scazuta
Dovlecei Cu Legume La Cuptor
Telina Cu Masline
Garnitura De Portocale, Mere Si Vin Alb
 

Top Retete Culinare