Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Dovlecei Cu Masline

Ingrediente
2 buc. dovlecei, 1 catel de usturoi, 1 buc. ceapa, 100 gr. masline, 5 linguri de ulei, 1 pahar de vin alb, o lingura de faina, zeama de lamiie, busuioc, o lingura de bulion, o legatura patrunjel, sare, piper

Preparare
Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Placinta De Ceapa A La Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )
Ochiuri In Tomate
Fasole Verde Cu Omleta La Cuptor
Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Dovlecei Cu Masline
Carote Alla Fiamminga
Fasole Alba Cu Sos De Rosii
Budinca De Clatite Cu Spanac
Praz Cu Masline
Spanac Cu Sos De Ghimbir
Castraveti Murati Umpluti
Sufleu Cu Broccoli Si Conopida
Cocteil De Legume Cu Ciuperci La Cuptor Si Sos Alb
Sarmalute De Soia In Foi De Vita
Mazare Cu Rosii Si Marar
Conopida Cu Sos De Smintina
Mincare De Telina Cu Bulion
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Chiftele De Zarzavat Cu Sos
Ciuperci La Cuptor Cu Smintina
 

Top Retete Culinare