Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Dovlecei Cu Masline

Ingrediente
2 buc. dovlecei, 1 catel de usturoi, 1 buc. ceapa, 100 gr. masline, 5 linguri de ulei, 1 pahar de vin alb, o lingura de faina, zeama de lamiie, busuioc, o lingura de bulion, o legatura patrunjel, sare, piper

Preparare
Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Mazare Scazuta
Sufleu De Patlagele Rosii
Dovlecel La Cuptor
Rulada De Piure De Spanac
Urzici Batute
Gulii Umplute Cu Orez
Conopida Poloneza
Fasole Verde Cu Rosii
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Tocanita
Dovlecei Cu Brinza
Mincarica De Ardei Copti
Tocanita De Ciuperci
Rosii La Cuptor
Sote De Morcovi
Iahnie De Fasole Uscata Cu Marar
Ciuperci La Cuptor Cu Smintina
Rosii Umplute Cu Franzela
Iahnie De Fasole
Lipie Cu Ceapa Si Masline
 

Top Retete Culinare