Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Dovlecei Cu Masline

Ingrediente
2 buc. dovlecei, 1 catel de usturoi, 1 buc. ceapa, 100 gr. masline, 5 linguri de ulei, 1 pahar de vin alb, o lingura de faina, zeama de lamiie, busuioc, o lingura de bulion, o legatura patrunjel, sare, piper

Preparare
Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Sote De Vinete
Tocanita De Ciuperci Si Rosii
Dovlecel Cu Lapte
Budinca De Morcovi Cu Unt
Spanac Cu Smintina
Vinete Cu Sos De Rosii
Sote De Morcovi
Dovlecei Cu Brinza
Frigarui De Rosii Cu Paine La Gratar
Oua Fierte Cu Spanac
Mincare De Conopida
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Mincarica De Mazare
Rulouri De Spanac Umplute
Sufleu De Patlagele Rosii
Dovlecei Cu Rosii La Cuptor
Andive Natur
Mazare Cu Rosii
Dovlecei Cu Telemea Si Oua
Telina Pane Cu Sos Picant
 

Top Retete Culinare