Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Dovlecei Cu Masline

Ingrediente
2 buc. dovlecei, 1 catel de usturoi, 1 buc. ceapa, 100 gr. masline, 5 linguri de ulei, 1 pahar de vin alb, o lingura de faina, zeama de lamiie, busuioc, o lingura de bulion, o legatura patrunjel, sare, piper

Preparare
Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Andive Natur
Mincare De Patlagele Vinete
Garnitura De Dovlecei
Mazare Minune
Conopida Sote
Vinete
Dovlecel Cu Lapte
Galuste Din Ciuperci
Shakshuka
Sufleu De Dovlecei Cu Smintina
Napi Cu Smantana
Budinca De Conopida
Mincarica De Ardei Copti
Clatite Cu Oua Si Spanac
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Mazare Scazuta
Rosii Umplute Cu Franzela
Vinete Portugheze
Frigarui De Rosii Cu Paine La Gratar
 

Top Retete Culinare