Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Dovlecei Cu Masline

Ingrediente
2 buc. dovlecei, 1 catel de usturoi, 1 buc. ceapa, 100 gr. masline, 5 linguri de ulei, 1 pahar de vin alb, o lingura de faina, zeama de lamiie, busuioc, o lingura de bulion, o legatura patrunjel, sare, piper

Preparare
Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Dovlecei Cu Smantana
Budinca De Ciuperci Cu Verdeata
Iahnie De Fasole Pentru Post
Sote De Vinete
Rosii Umplute Cu Soia
Piure De Avocado
Budinca De Conopida
Legume Asortate Cu Unt
Mincare De Conopida
Pireu De Spanac Cu Ochiuri
Vinete
Tocanita De Ceapa
Salata De Legume Cu Friptura De Vaca
Dovlecei Cu Brinza
Mincare De Spanac Cu Usturoi
Ardei Umpluti Cu Franzelute
Ghiveci Din Legume
Pasteta De Legume Cu Morcovi
Shakshuka
Chiftele De Zarzavat
 

Top Retete Culinare