Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Spanac La Cuptor Cu Cascaval Ras

Ingrediente
1 ½ kg. spanac, 50 gr. unt, 3 linguri cascaval ras, sare

Preparare
Se scurge spanacul oparit si se amesteca cu cascavalul ras mare si jumatate din unt. Se potriveste de sare. Se tine 15 minute la cuptor in forma unsa cu restul de unt.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Pireu De Spanac
Garnitura De Dovlecei
Mincarica De Mazare
Chiftelute De Morcovi
Ciuperci La Cuptor Cu Smintina
Fasole Verde Cu Omleta La Cuptor
Gulii Umplute Cu Orez
Tocanita Greceasca De Legume(turlu)
Mincare De Conopida
Conopida La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Ciuperci
Deliciul Lui Budha
Sufleu De Legume Variate
Pasteta De Legume Cu Morcovi
Budinca De Clatite Cu Spanac Si Cascaval
Budinca De Spanac Cu Smintina
Mincare De Praz
Urzici Cu Maioneza
Andive Natur
Ghiveci Dietetic
 

Top Retete Culinare