Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftele De Praz

Ingrediente
1 kg de praz, 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare, untura, o ceasca de smantana, parmezan ras

Preparare
Prazul se da prin masina de tocat. La 1 kg de praz - 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare. Se amesteca totul impreuna. Se face o pasta ca smantana groasa. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul intr-o tigaie cu untura fierbinte. Aceste chiftele, se rumenesc, pe o parte si pe alta. Se aseaza intr-o forma care merge la foc. Se toarna deasupra o ceasca de smantana amestecata cu un praf de faina, se presara parmezan ras. Se da o jumatate ora la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Rulada Economica Cu Spanac
Legume Cu Sos De Lapte
Conopida Sote Cu Brinza Si Unt
Sufleu De Spanac
Telina Cu Smintina Si Cascaval
Dovlecei Umpluti - Fara Carne
Cioaca
Mazare Cu Rosii
Romburi Din Malai Cu Sos De Rosii
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Piperchi
Ragout De Conopida
Chiftele Din Fasole
Mincare De Telina
Castraveti Murati Umpluti
Mincare De Urzici
Spaghete Cu Rosii Si Branza
Sufleu De Patlagele Rosii
Chiftelute De Morcovi
Budinca De Clatite Cu Spanac
 

Top Retete Culinare