Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftele De Praz

Ingrediente
1 kg de praz, 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare, untura, o ceasca de smantana, parmezan ras

Preparare
Prazul se da prin masina de tocat. La 1 kg de praz - 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare. Se amesteca totul impreuna. Se face o pasta ca smantana groasa. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul intr-o tigaie cu untura fierbinte. Aceste chiftele, se rumenesc, pe o parte si pe alta. Se aseaza intr-o forma care merge la foc. Se toarna deasupra o ceasca de smantana amestecata cu un praf de faina, se presara parmezan ras. Se da o jumatate ora la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Diverse Legume Si Zarzavaturi

Vinete Cu Sos De Rosii Si Usturoi
Fasole Verde Cu Unt Si Smintina
Sote De Dovlecei
Pilaf De Mazare Cu Ciuperci
Placinta Cu Spanac
Sufleu De Conopida
Dovlecel Cu Lapte
Conopida Sote
Ardei Cu Umplutura De Vinete Si Ou
Quiche Cu Ciuperci Si Morcovi
Chiftele De Zarzavat
Andive La Gratin
Mincare De Conopida
Praz Cu Orez Si Masline
Mincare De Dovlecei
Ardei Cu Brinza Si Smintina
Fasole Verde Cu Rosii
Pirjoale De Fasole
Urzici Cu Maioneza
Vinete Indiene
 

Top Retete Culinare