Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Calite

Ingrediente
500 gr. ciuperci, o ceapa, putin ulei, sare, piper, patrunjel verde, putin sos de rosii sau bulion, 2 catei de usturoi.

Preparare
Ciupercile(de preferinta ghebe sau hribi),fierte inainte, se amesteca cu ceapa calita in prealabil, adaugindu-se putina apa calda. Se adauga apoi sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba incet. In timpul fierberii se adauga si sosul de rosii. Catre sfirsit se pune patrunjelul verde taiat. Cind este gata, se pun cateii de usturoi taiati si se lasa vasul acoperit citeva minute.

Servire
Se pot servi alaturi de friptura, ca garnitura sau cu mamaliguta

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Umplute Cu Brinza
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Drob De Pui Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Calite
Orez Cu Ciuperci
Sarmale Cu Ciuperci
Mincarica De Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Oua
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Ciuperci Cu Carne De Porc
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare