Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Calite

Ingrediente
500 gr. ciuperci, o ceapa, putin ulei, sare, piper, patrunjel verde, putin sos de rosii sau bulion, 2 catei de usturoi.

Preparare
Ciupercile(de preferinta ghebe sau hribi),fierte inainte, se amesteca cu ceapa calita in prealabil, adaugindu-se putina apa calda. Se adauga apoi sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba incet. In timpul fierberii se adauga si sosul de rosii. Catre sfirsit se pune patrunjelul verde taiat. Cind este gata, se pun cateii de usturoi taiati si se lasa vasul acoperit citeva minute.

Servire
Se pot servi alaturi de friptura, ca garnitura sau cu mamaliguta

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Drob De Pui Cu Ciuperci
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Oua
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Chiftele Din Soia
Ciuperci Calite
Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Sufleu De Ciuperci
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Carne De Porc
Pilaf Cu Ciuperci
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci Cu Smintina
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
 

Top Retete Culinare