Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Preparare
Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.

Servire
Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci La Tava
Sufleu De Ciuperci
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Ciuperci Scazute
Bureti Cu Smintina
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Ciuperci Cu Oua
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Ciuperci Calite
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Pilaf Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Chiftele Din Soia
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare