Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Preparare
Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.

Servire
Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Orez Cu Ciuperci
Ciuperci Calite
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Clatite Cu Pui
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Ciuperci Cu Aluat
Mincare De Ciuperci
Drob De Pui Cu Ciuperci
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Ciuperci Taranesti
Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Ciuperci Umplute La Cuptor
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Ciuperci La Tava
Chiftele Din Soia
 

Top Retete Culinare