Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Preparare
Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.

Servire
Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Ciuperci Taranesti
Rulada De Ciuperci
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Mincare De Ciuperci
Bureti Cu Smintina
Chiftele Din Soia
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Drob De Pui Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Tocanita Cu Ciuperci
Mincarica De Ciuperci
Clatite Cu Pui
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Ardei
 

Top Retete Culinare