Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Preparare
Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.

Servire
Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Pilaf Cu Ciuperci
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Tocanita Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Ciuperci Calite
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Ciuperci Umplute La Cuptor
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Chiftele Din Soia
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Placintele Cu Ciuperci
Sufleu De Ciuperci
Bureti Cu Smintina
Ciuperci Scazute
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Smantana
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
 

Top Retete Culinare