Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Preparare
Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.

Servire
Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Sarmale Cu Ciuperci
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Ciuperci Scazute
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Clatite Cu Pui
Tocanita Cu Ciuperci
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Orez Cu Ciuperci
Chiftele Din Soia
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciuperci Taranesti
Ciuperci Cu Ardei
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
 

Top Retete Culinare