Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Preparare
Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.

Servire
Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Bureti Cu Smintina
Ciuperci Cu Smantana
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Mincarica De Ciuperci
Sarmale Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Drob De Pui Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Smintina
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Calite
Ciuperci Cu Oua
Clatite Cu Pui
Mincare De Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Ciuperci Scazute
Ciuperci Umplute Cu Brinza
 

Top Retete Culinare