Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Smintina

Ingrediente
500 gr. ciuperci proaspete (sau din conserva), 1/2 pahar smintina, 25 gr. brinza, 1 lingurita faina, 2 linguri unt

Preparare
Se curata ciupercile, se spala si se oparesc cu apa fierbinte. Se pun pe sita ca sa se scurga apa, se taie bucatele mici, se sareaza si se prajesc in unt. Cind sint aproape gata, se adauga faina, se amesteca, se toarna apoi smintina, se lasa sa dea un clocot si se rumenesc in cuptor (cine doreste presara ciupercile cu brinza rasa). Se pot gati cu smintina si ciuperci conservate. In cazul acesta se varsa saramura, se spala ciupercile, se taie si se prajesc. Apoi se procedeaza ca si cu ciupercile proaspete.

Servire
Cind se servesc la masa se presara cu patrunjel verde sau marar tocat marunt

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Rulada De Ciuperci
Chiftele Din Soia
Mincare De Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Mincarica De Ciuperci
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Drob De Pui Cu Ciuperci
Ciuperci La Tava
 

Top Retete Culinare