Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter

Ingrediente
500 gr. ciuperci, 3-4 linguri sos alb, 100 gr. sunca, 100 gr. svaiter, 50 gr. unt, o lingura pesmet, sare, piper

Preparare
Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga piciorusele ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se potriveste de sare si piper. Cind ciupercile sint fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se umplu ciupercile cu sunca si svaiter, se presara cu pesmet, se stropesc cu unt si se gratineaza.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Pilaf Cu Ciuperci
Tocanita Cu Ciuperci
Drob De Pui Cu Ciuperci
Sarmale Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Ciuperci Cu Aluat
Ciuperci Cu Smantana
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Carne De Porc
Clatite Cu Pui
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Orez Cu Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Rulada De Ciuperci
Ciuperci La Tava
 

Top Retete Culinare