Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci

Ingrediente
400 gr. ciuperci, 4 linguri ulei, sare, piper, 50 gr. piine feliata, 200 gr. frisca nebatuta (sau smintina ), o legatura patrunjel verde, 600 gr. fileuri de piept de pui, 3 linguri de zeama de lamiie

Preparare
Se curata ciupercile, se spala, se taie marunt si se prajesc in 2 linguri de ulei, 5 minute, la foc iute, amestecind incontinu. Se condimenteaza si se pun deoparte. Se taie piinea cubulete si se inmoaie in frisca sau smintina. Carnea de pui se spala, se zvinta si se taie bucatele, iar patrunjelul verde, spalat si scuturat bine, se toaca marunt. Se mixeaza in robotul de bucatarie carnea, piinea cu frisca sau smintina cu tot, patrunjelul, zeama de lamiie si cite o lingurita de sare si piper, iar in piureul astfel obtinut se incorporeaza ciupercile prajite. Se formeaza circa 12 chiftele (cu palmele ude) care se prajesc cam 10 minute in uleiul ramas, bine incins.

Servire
Chiftelele se servesc fierbinti cu o salata de cartofi si castraveti

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Cu Smintina
Ciuperci Cu Smantana
Mincarica De Ciuperci
Drob De Pui Cu Ciuperci
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute La Cuptor
Sarmale Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Orez Cu Ciuperci
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Ciuperci Scazute
Bureti Cu Smintina
Sufleu De Ciuperci
 

Top Retete Culinare