Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Smantana

Ingrediente
1 kg ciuperci mici, zeama de la o lamaie, sare, unt, smantana, un praf de faina, marar

Preparare
Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete si cu carnea tare. Se curata, se rupe coada, iar ciupercile mari se taie in patru sau mai multe bucati, dupa marime. Pe masura ce sunt curatate, se arunca intr-o cratita cu apa rece in care s-a pus zeama de lamaie si un praf de sare. Indata ce sunt toate curatate, se pun in cratita sa se inabuse cu unt. Cand sunt gata, se adauga smantana amestecata cu un praf de faina, sare si se lasa la foc mic, pana incep din nou sa fiarba. Inainte de a servi, se adauga putin marar verde tocat.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Umplute Cu Brinza
Mincare De Ciuperci
Tocanita Cu Ciuperci
Bureti Cu Smintina
Ciuperci Cu Ardei
Ciuperci Cu Carne De Porc
Ciuperci Cu Smantana
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Orez Cu Ciuperci
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Placintele Cu Ciuperci
Ciuperci Calite
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Sarmale Cu Ciuperci
Ciuperci Scazute
Ciuperci Cu Aluat
Ciuperci La Tava
Pilaf Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare