Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Smantana

Ingrediente
1 kg ciuperci mici, zeama de la o lamaie, sare, unt, smantana, un praf de faina, marar

Preparare
Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete si cu carnea tare. Se curata, se rupe coada, iar ciupercile mari se taie in patru sau mai multe bucati, dupa marime. Pe masura ce sunt curatate, se arunca intr-o cratita cu apa rece in care s-a pus zeama de lamaie si un praf de sare. Indata ce sunt toate curatate, se pun in cratita sa se inabuse cu unt. Cand sunt gata, se adauga smantana amestecata cu un praf de faina, sare si se lasa la foc mic, pana incep din nou sa fiarba. Inainte de a servi, se adauga putin marar verde tocat.

Durata
20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Ciuperci Calite
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci Cu Aluat
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciuperci Scazute
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Chiftele Din Soia
Placintele Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Sufleu De Ciuperci
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Carne De Porc
Ciuperci Umplute La Cuptor
Ciuperci Cu Smintina
 

Top Retete Culinare