Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Umplute Cu Brinza

Ingrediente
500 gr. ciuperci, 50-80 gr. unt, 150 gr. brinza telemea, 1 lingura parmezan ras, patrunjel verde tocat, sare, piper

Preparare
Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper, se umplu cu compozitia de mai sus, se presara cu parmezan ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor pentru gratinat.

Servire
Se serveste calda sau rece

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Ciuperci Scazute
Ciuperci La Tava
Ciuperci Cu Ardei
Sufleu De Ciuperci
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Ciuperci Taranesti
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Aluat
Ciuperci Cu Smantana
Mincarica De Ciuperci
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Smintina
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Rulada De Ciuperci
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Drob De Pui Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare