Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Umplute Cu Brinza

Ingrediente
500 gr. ciuperci, 50-80 gr. unt, 150 gr. brinza telemea, 1 lingura parmezan ras, patrunjel verde tocat, sare, piper

Preparare
Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper, se umplu cu compozitia de mai sus, se presara cu parmezan ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor pentru gratinat.

Servire
Se serveste calda sau rece

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Umplute Cu Brinza
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Ciuperci Umplute La Cuptor
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Ciuperci Calite
Ciuperci Cu Aluat
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Ciuperci Cu Smantana
Bureti Cu Smintina
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Ciuperci Cu Oua
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Taranesti
Tocanita Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
 

Top Retete Culinare